Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

MAKING ARTISAN GELATO Torrence Kopfer

22-05-2014, 20:09
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 138.60 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4177262325
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 22-05-2014 20:03:14

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>74117, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>28915, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>25341, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08753, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>79717, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>74117, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>28915, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>25341, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08753, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>79717

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Making Artisan Gelato: 45 Recipes and Techniques for Crafting Flavor-infused Gelato and Sorbet at Home

MAKING ARTISAN GELATO Torrence Kopfer

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Torrence Kopfer
Language: English
Publisher: Rockport Publishers Inc.
Publication Date: 1 Jan 2009
Dimensions: 25.4 x 1.9 x 20.3 cm
Format: Paperback
Pages: 176
Condition: NEW
Product_ID: 159B5C418X

 

 

Gelato also has 35 per cent less air whipped into it than ice cream, heightening its rich mouthfeel without tipping the scales. Gelato, in all its luxury, is simple to make at home with a standard ice-cream maker. ''Making Artisan Gelato'' offers 45 plus recipes and flavour variations for exquisite frozen desserts, made from all-natural ingredients available at any grocery store or farmers market. From pureeing and straining fruit to tempering egg yolks for a creamy base, the gelato-making techniques included in ''Making Artisan Gelato'' ensure quality concoctions. Recipe flavours run the gamut - nuts, spices, chocolate, fruit, herbs, and more - with novel flavour pairings that go beyond your standard-issue fare.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 GELATO: ITALIAN ICE CREAMS, SORBETTI, AND GRANITE

 ICE CREAMS, SORBETS AND GELATI: DEFINITIVE GUIDE

 THE PERFECT SCOOP David Lebovitz

 GELATO

 THE ULTIMATE ICE CREAM BOOK Bruce Weinstein

 LOLA'S ICE CREAMS AND SUNDAES Morfudd Richards