Żeby sprawnie zrealizować zakupy, proszę
Państwa o zastosowanie się do kilku
wskazówek znajdujących się na stronie
„o mnie”.
Numer konta: ING
86 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0250090 [zasłonięte] 760125
Do ceny kupionych przedmiotów proszę
dodać koszty przesyłki.
W tytule przelewu proszę napisać: Nick
(nazwę) z Allegro i numery aukcji w
których brali Państwo udział.
Po wykonaniu przelewu proszę
|
Polecamy przesyłkę KURIERSKĄ - tylko 15 zł w cenie ubezpieczenie i śledzenie paczki, waga do 30 kg!
Płacąc przez system "PayU" Allegro proszę wybrać opcję "inny sposób dostawy i płatności" i wpisać prawidłowo wyliczona opłatę za przesyłkę, pocztową lub kurierską.
Ekonomiczna polecona przesyłka pocztowa - proszę zsumować wagę kupionych produktów z opakowaniem do wysyłki (podana w opisie każdej aukcji)
i odczytać cenę paczki:
Ekonomiczny list polecony - tylko produkty, które można zapakować do koperty i będą bezpieczne (waga produktów z opakowaniem podana na każdej aukcji):
Gdy pojawią się wątpliwości proszę o kontakt: 507 [zasłonięte] 736, staramy się odpowiadać na maile jak najszybciej.
Wszystkie zakupy solidnie zabezpieczamy do wysyłki i pakujemy bezpiecznie, koszty tych operacji pokrywa nasza firma.
|
Odbiór osobisty możliwy po wcześniejszym uzgodnieniu terminu
tel. 507 [zasłonięte] 736
05-270 Marki
ul. Koszalińska 16
|
|
Makaron z manioku nitki, 500 g Export Quality SushiSam
Wizualnie bardzo podobny do makaronu sojowego (nitki troszkę grubsze), wykonany jednak z mąki maniokowej (tapioki). Często w barach wietnamskich podawany, jako makaron sojowy, jednak osoba wtajemniczona od razu to pozna. Pozostawiony w zupie dosyć szybko rozmięka, dlatego najlepiej zalewać go tuż przed podaniem. Makaron z manioku nie jest tylko zamiennikiem makaronu sojowego, którego polska nazwa wprowadza w błąd, ponieważ produkowany jest z mąki fasoli mung, skrobi ziemniaczanej lub batatów, a nie soi. Makaron z manioku ma swój wdzięk, specyficzny smak i konsystencje, która jest bardzo dobra i odpowiednia, warto spróbować. Polecany przez znawców tematu.
Cienkie, przeźroczyste nitki makaronu maniokowego zwiększają swoją objętość podczas moczenia. Stosujemy do zup, sałatek i dań głównych, świetnie komponuje się z sosem sojowym. Należy namoczyć go w gorącej wodzie przez 5 - 10 minut, długość zależy od upodobań. Następnie dodajemy do przygotowanej potrawy, zamiast moczyć, można podsmażamy na patelni lub w woku.
Skład: mąka z manioku (tapioka), woda.
Produkcja: Wietnam
Termin: 30.12.2016 r.
Waga: 500 g.
Waga do wysyłki 700 g.
Dziękujemy i zapraszamy na nasze inne aukcje, pozdrawiamy SushiSam
|
Zobacz nasze pozostałe aukcje:
|
|
Strona "o mnie"Wszystkie aukcje
|
|
|
|