| Żeby sprawnie zrealizować zakupy, proszę Państwa o zastosowanie się do kilku wskazówek znajdujących się na stronie „o mnie”. Numer konta: ING 86 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0250090 [zasłonięte] 760125 Do ceny kupionych przedmiotów proszę dodać koszty przesyłki. W tytule przelewu proszę napisać: Nick (nazwę) z Allegro i numery aukcji w których brali Państwo udział. Po wykonaniu przelewu proszę | | Polecamy przesyłkę KURIERSKĄ - tylko 15 zł w cenie ubezpieczenie i śledzenie paczki, waga do 30 kg! Płacąc przez system "PayU" Allegro proszę wybrać opcję "inny sposób dostawy i płatności" i wpisać prawidłowo wyliczona opłatę za przesyłkę, pocztową lub kurierską. Ekonomiczna polecona przesyłka pocztowa - proszę zsumować wagę kupionych produktów z opakowaniem do wysyłki (podana w opisie każdej aukcji) i odczytać cenę paczki:
Ekonomiczny list polecony - tylko produkty, które można zapakować do koperty i będą bezpieczne (waga produktów z opakowaniem podana na każdej aukcji):
Gdy pojawią się wątpliwości proszę o kontakt: 507 [zasłonięte] 736, staramy się odpowiadać na maile jak najszybciej. Wszystkie zakupy solidnie zabezpieczamy do wysyłki i pakujemy bezpiecznie, koszty tych operacji pokrywa nasza firma. | |
Odbiór osobisty możliwy po wcześniejszym uzgodnieniu terminu tel. 507 [zasłonięte] 736 05-270 Marki ul. Koszalińska 16 | | Makaron z manioku nitki, 500 g Export Quality SushiSam Wizualnie bardzo podobny do makaronu sojowego (nitki troszkę grubsze), wykonany jednak z mąki maniokowej (tapioki). Często w barach wietnamskich podawany, jako makaron sojowy, jednak osoba wtajemniczona od razu to pozna. Pozostawiony w zupie dosyć szybko rozmięka, dlatego najlepiej zalewać go tuż przed podaniem. Makaron z manioku nie jest tylko zamiennikiem makaronu sojowego, którego polska nazwa wprowadza w błąd, ponieważ produkowany jest z mąki fasoli mung, skrobi ziemniaczanej lub batatów, a nie soi. Makaron z manioku ma swój wdzięk, specyficzny smak i konsystencje, która jest bardzo dobra i odpowiednia, warto spróbować. Polecany przez znawców tematu.
Cienkie, przeźroczyste nitki makaronu maniokowego zwiększają swoją objętość podczas moczenia. Stosujemy do zup, sałatek i dań głównych, świetnie komponuje się z sosem sojowym. Należy namoczyć go w gorącej wodzie przez 5 - 10 minut, długość zależy od upodobań. Następnie dodajemy do przygotowanej potrawy, zamiast moczyć, można podsmażamy na patelni lub w woku.
Skład: mąka z manioku (tapioka), woda. Produkcja: Wietnam Termin: 30.12.2016 r. Waga: 500 g. Waga do wysyłki 700 g.
Dziękujemy i zapraszamy na nasze inne aukcje, pozdrawiamy SushiSam
Zobacz nasze pozostałe aukcje: | | |