Najmniej kaloryczny makaron świata – SHIRATAKI! To makaron roślinny, który zawiera praktycznie ZERO kalorii, nie zawiera węglowodanów i innych cukrów, wspomaga także odchudzanie.
Proponujemy makaron w kształcie RYŻU Głównym składnikiem makaronu shirataki jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Pochodzi z Azji, a największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Opakowanie 250 g
Jako popularny składnik diety azjatyckiej, makaron shirataki stosowany jest jako zamiennik ryżu i makaronu. Pasuje do niemal każdej potrawy. Nasze makarony Shirataki są produktami całkowicie naturalnymi, a błonnik w nich zawarty pomaga ustabilizować poziom cukru we krwi, zmniejsza łaknienie i objadanie się.
Makaron Shirataki: · to naturalne produkty w 100% pochodzenia roślinnego , bogate w rozpuszczalny w wodzie błonnik · zawierają praktycznie 0%: kalorii, węglowodanów, cukrów, tłuszczów -wspomagają odchudzanie · to produkty bezglutenowe · są odpowiednie dla wegetarian, wegan, cukrzyków, jak również dla osób z nietolerancją pszenicy lub alergią na gluten lub soję. · certyfikowane przez JAS (Japanesse Agricultural Standard) · są przezroczyste, w różnych kształtach, bez własnego smaku, łatwo wchłaniają aromat dodatków i przypraw a przede wszystkim są szybkie w przyrządzeniu - wystarczy wrzucić na patelnię, dodać ulubione dodatki i otrzymać smaczny i zdrowy posiłek · mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej przez około rok
|