Data min. trwałości:2017/07/18
Masa/obj. netto:0,25
kg
Cena kat. za 1kg
:67.56 zł
Prawdziwa gratka dla fanów włoskiej kuchni na diecie bezglutenowej! Makaron kukurydziano-ryżowy idealnie nadaje się do przygotowania tradycyjnej, włoskiej lasagni!
Masa netto: 250 g
Składniki: mąka kukurydziana* 55%, mąka ryżowa* 45*
*składniki z upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: IT-BIO-008
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE
Informacja alergiczna: Produkt może zawierać śladowe ilości soi.
Sposób przygotowania: Nieugotowane płaty makaronu układać warstwami w naczyniu żaroodpornym na przemian smarując sosem. Naczynie przykryć pokrywką i piec w piekarniku w temperaturze 200˚C prze 40-45 minut.
Wartość odżywcza |
w 100 g |
Wartość energetyczna (kJ/kcal): |
1534 kJ/ 362 kcal |
Tłuszcz (g): |
1,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): |
0,3 g |
Węglowodany (g): |
80 g |
w tym cukry (g): |
0,5 g |
Błonnik (g): |
1,6 g |
Białko (g): |
6,1 g |
Sól (g): |
0 g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
W sklepie za jedyne
16.89 zł
Dodaj do koszyka!
Z biegiem lat naszej sprzedaży na Allegro stanowczo polecamy robienie zakupów na naszych aukcjach poprzez dodawanie do koszyka (zamiast kup teraz). Mamy bardzo szeroki asortyment i niektóre produkty w różnych gramaturach i cenach, więc łatwiej jest podejmować decyzje edytując zawartość koszyka. Po dodaniu produktu do koszyka klikamy "wróć" (z lewej strony w koszyku) i kontynuujemy zakupy. Na końcu przeglądamy koszyk i przechodzimy do kasy. Dodatkowo jeśli jesteście Państwo zalogowani, pliki cookies pozwalają zapamiętać zawartość koszyka i do dokończenia zamówienia można powrócić w innym terminie.