Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Makaron Adama - naturalny 250 g - zdrowa żywność !

21-02-2015, 13:36
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 13.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 13.90 zł     
Użytkownik barmar_pl
numer aukcji: 5018567791
Miejscowość Łąka
Kupiono sztuk: 3    Licytowało: 2    Wyświetleń: 74   
Koniec: 21-02-2015 12:41:05
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha



Witamy
na naszej aukcji

Nasze aukcje
|
Komentarze
|
Strona "O mnie"
|
Wyślij wiadomość
|
Dodaj do ulubionych


Kontakt

barmar_pl

[zasłonięte]@barmar.pl

tel. 533-[zasłonięte]-030

Zapraszamy na naszego bloga

apetyt-nazdrowie

Przepisy, porady, opinie...

apetyt-nazdrowie



Wysyłka

Płatna tylko raz wyszczególniona na aukcjach uzależniona od wagi





Płatności

Odbiór osobisty

 

Wpłata na konto

 

Przesyłka pobranie





Makaron Adama

Jest produktem naturalnym,bez konserwantów i polepszaczy
o minimalnej zawartości węglowodanów i cukrów.
 

makaron Adama

Opakowanie 250 g wystarcza na 5 porcji - (ze 100 g suchego produktu otrzymujemy ok. 290 g gotowego makaronu).
Termin przydatności do spożycia: do 24 miesięcy.
Skład: proteina grochowa, świeże jaja ( 20% ), mąka pszenna, gluten pszenny witalny, inulina z korzenia cykorii, orkisz



 

Zawiera inulinę i proteinę grochową. Duża zawartość białka zwiększa
uczucie sytości do kilku godzin, co pomaga zachować regularność
posiłków i ograniczyć podjadanie. Jest doskonałym składnikiem diet
specjalistycznych - np. dla diabetyków, kulturystów oraz diet odchudzających.


 

Inulina jest prebiotykiem (substancją obecną lub wprowadzaną do pożywienia w celu stymulacji rozwoju prawidłowej flory jelit. Jest surowcem do otrzymywania syropu wysokofruktozowego (substytutu cukru w produktach spożywczych) oraz środkiem zastępującym tłuszcz w produktach cukierniczych. Najczęściej jest pozyskiwana z korzenia cykorii (44 %). Inulina pobudza wzrost korzystnej mikroflory przewodu pokarmowego (Bifidobacterium). Powoduje obniżenie poziomu cholesterolu i lipidów w surowicy krwi. Usprawnia pracę przewodu pokarmowego zapobiegając zaparciom i redukuje toksyczne metabolity. Stanowi doskonałą pożywkę dla bakterii jelitowych chroniących nasze jelita przed infekcjami bakterii gnilnych. Bakterie jelitowe produkują naturalne antybiotyki zwalczające grzyby i wirusy, wzmacniają system immunologiczny jelit, chroniąc m.in. przed rakiem i zapaleniem jelita grubego, zwiększają wchłanianie ważnych mikroelementów: wapnia, magnezu, cynku i żelaza, chronią przed osteoporozą. W najnowszym badaniu laboratorium dr Astrupa z Kopenhagi przeprowadziło losową próbę leczenia otyłości przy pomocy protein lub węglowodanów. Wnioskiem, który wyciągnięto z tych badań jest stwierdzenie, że dieta bogatsza w białka przyniosła większą utratę wagi niż dieta bogatsza w węglowodany. Dlatego okrojona dieta węglowodanowa połączona z rozsądnym spożyciem protein przynosi znaczną utratę wagi i tłuszczu, sprawiając, że każdy posiłek jest bardziej sycący.

 

 


 


sklep barmar

 

 



Wszystkie prawa zastrzeżone.
SONIC-SERWIS