Mała Sieć Gastronomiczna na sprzedaż.
Chcielibyśmy Państwu zaprezentować nasz rodzinny biznes, który był budowany od zera. Na sprzedaż wystawiamy Dwa punkty pizzerii, wraz z całym wyposażeniem, know-how, zawartymi umowami oraz sprzęt niezbędny do organizacji Cateringu (Namioty plenerowe, komplety biesiadne itd.) oraz pojazdy wchodzące w skład naszej firmy.
Działalność gastronomiczną rozpoczęliśmy w roku 2007.
Pierwsza Pizzeria mieści się w nie dużej miejscowości turystycznej Barlinek w odległości 30 metrów od Jeziora i głównego deptaka. Wypromowana marka pozwala na pełną rentowność na barlineckim rynku gastronomicznym w okresach miesięcy zimowych oraz spore zyski w miesiącach letnich. Lokal pomieści 40 osób.
Drugi lokal posiadamy w Gorzowie Wlkp, usytułowany jest w śródmieściu, przy ulicy handlowej o dużym natężeniu pieszych. Lokal ten otworzyliśmy w czerwcu 2013 roku. W lokalu przeprowadzony był kompletny remont. Cały sprzęt w lokalu jest na gwarancji. Lokal ten jest w fazie zdobywania rynku. Jego przychody wciąż są nieustabilizowane. Aby zaistnieć w świadomości klientów, ponieśliśmy wiele nakładów reklamowych oraz nawiązaliśmy współpracę z lokalną gwiazdą żużla, która to udostępnia swój wizerunek w akcjach reklamowych, co znacząco wpływa na postrzeganie i kojarzenie naszej pizzerii. Lokal ten jeszcze nie osiągnął rentowności, jednakże z każdym miesiącem widzimy progres w przychodach. Lokal ten zmieści 50 osób.
Dodatkowo sprzedajemy całe niezbędne wyposażenie do organizacji imprez plenerowych.
• 3 x namiot gastronomiczny
• Komplety biesiadne (ławki i stoły)
• Grilla
• Warnik
• Bemar
• I inne niezbędne urządzenia.
Ponadto w cenie:
• Renault Master 2,2 dci, 2000 rok – używany w imprezach plenerowych, oraz zaopatrzeniu
• VW Polo 1995 rok, 1.0 LPG – Do dostaw Pizzy
• Mazda[zasłonięte]323 19 rok, 1,4 LPG – Do dostaw Pizzy
• Umowa podpisana z lokalną gwiazdą żużla promującą lokal.
• Monitoring w obu lokalach
• System zarządzania gastronomią Foodsoft wdrożony w obu lokalach.
• Szkolenie z zarządzania
• Szkolenie i nauka wszystkich potraw w menu
• Pełne sprawdzone receptury
• Udostępnimy nasze procedury kontrolne pracowników
• Przekażemy nasze systemy zarządzania.
Oddamy 7 lat doświadczenia i wiedzy w cenie wyposażenia !