płatności allegro przelew bankowy za pobraniem
USŁUGI POCZTY POLSKIEJ lub kuriera UPS
CENNIK KURIER UPS PRZY PRZEDPŁACIE do 30.5 kg = 20 pln brutto do 60.5 kg = 40 pln brutto do 90.5 kg = 60 pln brutto do 300 kg = 140 pln brutto KURIER UPS POBRANIE: do 30.5 kg = 25 pln brutto do 60.5 kg = 55 pln brutto do 90.5 kg = 75 pln brutto do 300 kg = 140 pln brutto
CENNIK POCZTA POLSKA
Wysyłki priorytetem!
(cena z cennika poczty + podatek VAT 22%): do 0.9 kg = 13,42 pln brutto 1-1.9 kg = 15,86 pln brutto 2-4.9 kg = 17,69 pln brutto 5-9.9 kg = 25,01 pln brutto 10-14.9 kg = 30,50 pln brutto 15-19.9 kg = 42,70 pln brutto WYSYŁKI POCZTA POLSKA ZA POBRANIEM: Wysyłki priorytetem!
(cena z cennika poczty + podatek VAT 22%): do 0.9 kg = 18,91 pln brutto 1-1.9 kg = 20,74 pln brutto 2-4.9 kg = 23,18 pln brutto 5-9.9 kg = 31,72 pln brutto 10-14.9 kg = 36,60 pln brutto 15-19.9 kg = 48,80 pln brutto
![](http://www.bogutynmlyn.com/allegro/images/left_end.jpg) |
Witam serdecznie !
Towar zakupiony na aukcjach wysyłam Pocztą Polską oraz kurierem UPS.
Koszt dostawy podany na aukcjach.
Możliwa wpłata na konto, odbiór osobisty lub wysyłka za pobraniem.
Numer konta otrzymają Państwo w wiadomości z allegro po zakupieniu towaru.
Udostępniam również Płatności Allegro i aukcje z Escrow.
Osoba kupująca jako pierwsza wystawia komentarz po otrzymaniu przesyłki (lub odbiorze osobistym), jeżeli ja jestem kupującym wystawie komentarz zaraz po otrzymaniu przedmiotu aukcji.
Pozdrawiam e-marcin_com
Historia rodzinnej firmy BogutynMłyn sięga roku 1908 kiedy to nasi przodkowie osiedlili się w Paszkach k. Radzynia Podlaskiego. Jako dobrzy cieśle potrafili wybudować jeden z pierwszych młynów na wiatr na tym terenie.
Od roku 1908 kontynujemy tradycje rodzinne produkując mąki najwyższej jakości.
JAKOŚĆ GWARANTUJE MŁYNARZ Z 45-LETNIM DOŚWIADCZENIEM, KTÓRY JADŁ CHLEB Z NIEJEDNEJ MĄKI !!
Mąka Semolina Molino Rossetto - oryginalna włoska mąka Mąka semolina z pszenicy durum, idealna jako dodatek do ciast makaronowych, pierogowych, spodów do pizzy oraz włoskiego foccacia.Mąka powstaje z dwukrotnego przemielenia kaszki semolinaZastosowanie : makaron, pierogi, dania włoskie, spody do pizzy, pudding, pasta, gnocchi, hałwa
Przepis na oryginalny pudding z semoliny : (j. angielski) Semolina pudding "A moist, delicious Greek treat.You can alter the sugar depending on your sweet tooth.When adding the milk to the semolina do not get to close, the steam may burn you.Oh, and the smell is awful but the result is delicious. Sprinkle with cinnamon and decorate with walnuts or slivered almonds." Original recipe yield: 6 servings
PREP TIME |
10 Min |
COOK TIME |
25 Min |
READY IN |
35 Min |
INGREDIENTS
- 1 cup water
- 1 1/2 cups milk
- 1 1/2 cups white sugar
- 1 cinnamon stick
- 1/2 cup butter
- 1 cup semolina flour
DIRECTIONS
- In a medium saucepan over medium heat, combine water, milk, sugar and cinnamon. Bring to a boil and remove from heat. Remove cinnamon stick.
- In another saucepan, melt butter over medium heat. Allow it to bubble, but not to brown. Reduce the heat to low and stir in the semolina, a little at a time, until mixture is thick and smooth. Allow it to brown slightly, then stir in the milk mixture, a little at a time. Continue to stir until mixture has progressed from creamy to thick.
- Place halva in a gelatin mold or glass dish. Serve hot or cold.
|