Zakupy z naszych kont:
ITALIAMO_CAFFE (kawy)
oraz ITALIAMO_APETITO (delikatesy)
jak również ITALIAMO_BAMBINI (żywność dla dzieci)
wysyłamy w jednej paczce.
Zapraszamy do licytacji!
Dewiza italiAmo: O SMAKU KLAROWNIE.
MĄKA NA PIZZĘ Z WŁOCH - SKOSZTUJ ORYGINAŁU!
ZAPROPONOWANA CENA TO OFERTA OKAZYJNA -- ZNAWCY POTWIERDZĄ!!!
Mąka z młyna MOLINO CASALI GIANCARLO z regionu Sambucheto (Marche) to gwarantowana jakość spożywcza.
Oferta MOLINO CASALI GIANCARLO Farina Pizza to propozycja dla supermarketów jako produkt tzw. budżetowy, pod hasłem “Jakość za przystępną cenę!”.
MOLINO CASALI GIANCARLO z Montecassiano (Macerata) to młyn znany w regionie Marche z wysokiej jakości wyrobów, zaopatrujący sklepy w mąkę o zróżnicowanej gamie organoleptycznej. Oferta z pszenicy miękkiej (Farina Bonta Tipo '0') to „dobra mąka” przeznaczona „na stolnicę”, do zagniatania i rozwałkowywania ciasta, nadająca się na pierogi czy do przygotowania spodu pod pizzę.
Oferowany śródziemnomorski produkt jest dietetyczny i zdrowy, niskokaloryczny (333kcal/100g); wytwarzany w stu procentach z pszenicy twardej (durum), nadaje się zwłaszcza do pieczenia w piecu - chlebków, spodów na pizzę, rozmaitego rodzaju podpłomyków (piadina, focaccia) czy ciast, ale też do zagniatania na jajkach makaronów czy rozwałkowanych listków lazanii.
Włoska mąka nie skleja się dzięki skladnikowi zwanemu semoliną, wyroby po ugotowaniu mają konsystencję idealnie twardawą (al dente), są naturalnie żółte, przyjemnie przykuwające oko, bardzo elastyczne (co jest ważne, gdy chcemy na talerzu wykreować coś wykwintnego i dekoracyjnego).
SMACZNEGO!
Niniejsza aukcja dotyczy torebki włoskiej mąki na pizzę typu „0” MOLINO CASALI GIANCARLO Farina Bonta Marche Pizza o wadze 1kg, z terminem przydatności do spożycia przed 10.04.2012.
(Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, o wilgotności nie większej niż 15,5%.)
UWAGA: Polecamy nasze oferty szczególnie właścicielom kawiarń i restauracji: bądźcie ambasadorami dobrego smaku!
Zobacz niektóre nasze aukcje z włoskimi rarytasami:
Zerknij także na włoskie kawy na naszym drugim koncie: italiamo_caffe:
Zapraszamy również do zakupu wysokiej klasy włoskich produktów dla dzieci na naszym trzecim koncie: italiamo_bambini:
Wysyłka towarów (WAŻNE INFORMACJE):
1) wysyłkę realizujemy na mocy umowy z Pocztą Polską (standardowo „paczki ekonomiczne”) w ciągu maksymalnie 3 dni roboczych od daty zaksięgowania przelewu na naszym koncie lub zgłoszenia prośby o wysyłkę „za pobraniem”
2) przy wyborze e-przesyłki należy najpierw sprawdzić
TUTAJ czy usługa jest dostępna w danej miejscowości i wybrać urząd pocztowy, w którym chcą Państwo odebrać paczkę
3) podany poniżej cennik dotyczy wagi
BRUTTO przesyłki, czyli prosimy zawsze brać pod uwagę
CIĘŻAR SAMEGO PRODUKTU NETTO PLUS JEGO OPAKOWANIE I WAGĘ ZEWNĘTRZNĄ PAKUNKU, np. przy licytacji 4 rzeczy po 250g, towar netto już wraz z konfekcją własną będzie ważył ponad kilogram, nie mówiąc o dodatkowym kartonie zewnętrznym. Szczególnie zawartość 250g w puszkach jest zawsze cięższa, należy liczyć ją jako ok. 500g brutto.
4)
cennik przesyłek ekonomicznych przy przedpłacie na konto: do 1 kg – 12 zł, 1-2 kg – 14 zł; 2-5 kg – 16 zł; 5-10 kg – 23 zł. Priorytet + 2,5 zł
5)
cennik przesyłek pobraniowych: do 1 kg – 16 zł, 1-2 kg – 18 zł; 2-5 kg – 20 zł; 5-10 kg – 27 zł. Priorytet + 4 zł
6)
cennik e-przesyłek przy przedpłacie na konto: do 1 kg – 9 zł, 1-2 kg – 11 zł; 2-5 kg – 12 zł; 5-10 kg – 18 zł
7)
cennik e-przesyłek pobraniowych: do 1 kg – 13 zł, 1-2 kg – 14 zł; 2-5 kg – 16 zł; 5-10 kg – 24 zł.
Nasze konto:
Zygmunt Korus „Galeria PLUS“
ul. Wolności 49/2
41-500 Chorzów
BPH 41 1060 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0760060 [zasłonięte] 018481
Wszelkich dodatkowych informacji udzielamy mailem: [zasłonięte]@op.pl lub w biurze pod numerem telefonu: (032)[zasłonięte]24120; 792 [zasłonięte] 411 (sieć Play).
Per qualsiasi informazione in italiano non tardate a contattarci: 792 [zasłonięte] 411; [zasłonięte]@onet.eu
Dla zainteresowanych wystawiamy faktury VAT.
Transakcję finalizujemy komentarzem jako ostatni.
Zerknij na inne produkty pod naszym nickiem. Dziękujemy.