Witam serdecznie !
Towar zakupiony na aukcjach wysyłam Pocztą Polską oraz kurierem UPS.
Koszt dostawy podany na aukcjach.
Możliwa wpłata na konto, odbiór osobisty lub wysyłka za pobraniem.
Numer konta otrzymają Państwo w wiadomości z allegro po zakupieniu towaru.
Udostępniam również Płatności Allegro i aukcje z Escrow.
Osoba kupująca jako pierwsza wystawia komentarz po otrzymaniu przesyłki (lub odbiorze osobistym), jeżeli ja jestem kupującym wystawie komentarz zaraz po otrzymaniu przedmiotu aukcji.
Pozdrawiam
e-marcin_com
Historia rodzinnej firmy BogutynMłyn sięga roku 1908 kiedy to nasi przodkowie osiedlili się w Paszkach k. Radzynia Podlaskiego. Jako dobrzy cieśle potrafili wybudować jeden z pierwszych młynów na wiatr na tym terenie.
Od roku 1908 kontynujemy tradycje rodzinne produkując mąki najwyższej jakości.
JAKOŚĆ GWARANTUJE MŁYNARZ Z 45-LETNIM DOŚWIADCZENIEM, KTÓRY JADŁ CHLEB Z NIEJEDNEJ MĄKI !!
Mąka lniana razowa 0.5 kg
Mąka lniana chroni przewód pokarmowy
z mąki można wypiekać każdy rodzaj chleba używając jej do 15% w składzie mieszanki
mąki można używać z zakwasem oraz drożdżami
przepis ciastka lniane mąka lniana biała lub razowa 1/2 szklanki
masło 1/2 kostki
mąką pszenna 1 i 1/2 szklanki
cukier brazowy 2 łyżki stołowe
jajko 1 szt
1/2 łyżeczki suchych drożdzy rozpuszczone 1/2 szklanki jogurtu
rozdrobnione migdały lub orzech 1/2 łyzki stołowej
utrzeć masło z cukrem ,dodać jajko,jogurtz drozdzami i dalej wyrabiać
dosypując stopniowo mąkę pszenna oraz w końcowej fazie migdały i /lub
orzechy włożyć ciasto do lodówki na 1/2 godziny po czym formować
ciasteczka .piec 10-12 minut w temperaturze 180 stopni