Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

MĄKA KUKURYDZIANA BIO 400 g - BIO PLANET

08-05-2015, 23:20
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 5.99 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 5.99 zł     
Użytkownik eko-minimarket
numer aukcji: 5070260161
Miejscowość Białystok
Kupiono sztuk: 4    Licytowało: 4    Wyświetleń: 33   
Koniec: 08-05-2015 23:13:12
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

eko_minimarket

Produkty zdrowe i ekologiczne
tel. 662 [zasłonięte] 682
e-mail: eko-[zasłonięte]@wp.pl


Wpłaty można dokonać poprzez:

lub wpłatę na konto:
65 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020002 [zasłonięte] 521751



NIE WYSTAWIAMY FAKTURY VAT


Kurier: 16 zł
Poczta Polska: 12 zł
Odbiór osobisty: 0 zł
Białystok

Kupując na kilku naszych aukcjach
lub większą ilość produktów
– prosimy poczekać na mail
odnośnie kosztów wysyłki.

Zamówienie wysyłamy po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie.

ODBIÓR OSOBISTY W BIAŁYMSTOKU

Al. 1000-lecia Państwa Polskiego 6,

2 piętro, lok. 211

Proszę o wcześniejszy kontakt telefoniczny bądź mailowy.


Ekologiczna mąka kukurydziana otrzymana ze zmielonego ziarna kukurydzy. Jest produktem mającym szerokie zastosowanie kulinarne. Dobrze miesza się z innymi mąkami nadając im lekkości, dlatego polecana jest do wypieku ciast, babeczek, chleba, placków i wafli. Wypieki z mąki kukurydzianej mają piękną złotą barwę. Doskonale nadaje się również do panierowania, na tortille oraz jako dodatek do placków ziemniaczanych, deserów i puddingów. Służy jako zagęszczacz do zup i sosów.

Skład:
mąka kukurydziana* 100% (składniki ekologicze objęte certyfikatem kontroli).

Wartość odżywcza

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna - 368 kcal (1561 kJ) kJ / kcal
tłuszcz - 1.20 g
węglowodany - 82.70 g
białko - 5.60 g

Informacja alergenna

Produkt może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję oraz mleko (łącznie z laktozą) ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, w którym paczkowane są surowce zawierające ww. alergeny.