Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mąka bezglutenowa domowa (bez skrobii psz.) 1kg

13-06-2015, 2:12
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 15 zł      Aktualna cena: 15 zł     
Użytkownik e-marcin_com
numer aukcji: 5087494360
Miejscowość radzyń podlaski
Wyświetleń: 77   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
 
tel/fax: (83)[zasłonięte]352 11
kom: +48 [zasłonięte] 157 337
[zasłonięte]@bogutynmlyn.pl
GG: 936545
BogutynMłyn
ul. Gwardii 24
21-300 Radzyń Podlaski
Zobacz mapę
 
Oferujemy Państwu płatność za pośrednictwem systemu PayU jak również przelew bankowy na nasze konto w mBanku.



Nr rachunku do wpłat:
30 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 449581

Odpowiednią formę płatności wybiorą Państwo w formularzu zaraz po zakupie na aukcji.
 
 

Kurier UPS

przedpłata - 20 pln do 29 kg

za pobraniem - 25 pln do 29 kg

 

POCZTEX Poczta Polska

przedpłata - 18 pln do 35 kg

za pobraniem - 22 pln do 35 kg

 
 

-Mąka bezglutenowa domowa (bez skrobii psz.) 1kg

MĄKA BEZGLUTENOWA DOMOWA

Zastosowanie: do wszelkich dań mącznych (jak również wypieków) dla osób na diecie bezglutenowej
Skład: skrobia kukurydziana, glukoza, substancja zagęszczająca: guma guar i E464, błonnik pokarmowy, regulator kwasowości: E575, substancja spulchniająca: soda. [BEZ SKROBI PSZENNEJ]
Dystrybutor: www.bogutynmlyn.pl
Waga netto: 1kg
Najlepiej zużyć przed:
Sposób przyrządzania chleba w piecyku Panasonic:
Składniki: olej roślinny 35g (2 łyżki stołowe), woda (26ºC) ok. 450ml, mąka bezgluten. domowa 500g, cukier ok. 20g (1 duża miarka), sól ok. 5g (1 mała miarka), drożdże instant ok. 4-8g
Przygotowanie ciasta do wypieku: składniki umieszczamy w foremce piecyka w w/w kolejności. Drożdże i cukier najlepiej wsypać razem na wierzch mąki, aby od razu nie miały kontaktu z płynami. Składniki powinny mieć temp. pokojową a same płyny mogą być cieplejsze lecz nie bardziej niż ok. 36ºC. Dobrze zamieszane ciasto powinno mieć konsystencję gęstej, ubitej śmietany.
Wypiek: Wypieku dokonujemy ustawiając “gluten free”, a kolor przyrumienienia na mocno przyrumieniony - “dark”.
Sposób przyrządzania w automacie do chleba: Składniki: jw.
Przygotowanie ciasta do wypieku: jw.
Wypiek: Wypieku dokonujemy używając dwóch programów: 1h30min – rozczynianie ciasta i po jego zakończeniu 1h00min – pieczenie (wystarczy 45min pieczenia).
Wartość odżywcza w 100g produktu:
wart. energ.: 1464,8kJ (350,1 kcal), białko: 0,4g, tłuszcz: 0,5g, węglowodany: 86g

Przech. w suchym i chłodnym miejscu w zamkniętym opakowaniu.

Mąka bezglutenowa domowa (bez skrobii psz.) 1kg