Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

LUCERNA NASIONA NA KIEŁKI-NAJZDROWSZE-PROMOCJA!

30-03-2015, 6:27
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 1.95 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 1.95 zł     
Użytkownik Kubulek_3
numer aukcji: 5134855202
Miejscowość Swarzędz
Kupiono sztuk: 25    Zostało sztuk: 975    Licytowało: 6    Wyświetleń: 51   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha





Nasiona kwiatów warzyw oraz sadzonki


Sprzedający

Strona "o mnie"
Inne moje aukcje
Moje Komentarze
Dodaj do ulubionych



Kontakt

Zadaj pytanie sprzedającemu

Telefon: 516[zasłonięte]544



Rachunek bankowy

Meritum BANK 71 1300 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0007656 [zasłonięte] 529801



Koszty przesyłki

List ekonomiczny 3zł
List polecony ekonomiczny 5zł
List polecony priorytetowy 6zł
Przesyłka kurierska 18zł


Kwiaty i warzywa dla twojego ogrodu

 

Witam na tej aukcji polecam

 

 

NASIONA NA KIEŁKI

 


LUCERNA

LEGUTKO/TORAF

20 G

 

 

 

Nasiona na kiełki - Lucerna

PROMOCJA!!

TYLK0 1,95

 

KIEŁKI ZAWIERAJĄ WIELE CENNYCH WITAMIN I MIKROELEMENTÓW.

ZWŁASZCZA ZIMA SA NIEZWYKLE CENIONE, PONIEWAŻ MOŻNA JE ŁATWO PRZYGOTOWAĆ I SPOŻYWAĆ NA WIELE SPOSOBÓW.

KIEŁKI SMAKUJĄ WYBORNIE ZARÓWNO NA KANAPCE, JAK I JAKO DODATEK DO SAŁATEK I SURÓWEK, CZY DAŃ NA GORĄCO.



Kiełki są dla organizmu źródłem cennych składników odżywczych, enzymów, soli mineralnych, prowitaminy A, witamin B,D,E,K. Kiełki lucerny poleca się zwłaszcza w stanach wyczerpania, jako dodatek do surówek, sałatek, kanapek.

 

Produkcje kiełków najłatwiej prowadzić na kiełkownicy: wypłukane nasion zamoczyć na 3-6 godzin w ciepłej, przegotowanej wodzie, a następnie równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Dodać wody do dolnego poziomu siatki i dbać o jej systematyczne uzupełnianie i wymianę, jednocześnie zraszając nasiona w ciągu kilku następnych dni.

 

Kiełki można także produkować w słoiku: wypłukane nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu. Kiełki przepłukać i zlewać wodą dwa razy dziennie.

 

 

Po 3-4 dniach kiełki są gotowe do spożycia.K

 

CZĘSTE SPOŻYWANIE KIEŁEK CHRONI PRZED NOWOTWORAMI I WIRUSAMI, WZMACNIA RÓWNIEŻ SYSTEM ODPORNOŚCIOWY.

JEST TO PRZYDATNE ZWŁASZCZA W OKRESIE JESIENNO-ZIMOWYM, KIEDY ŁATWO ZŁAPAĆ PRZEZIĘBIENIE.


Dziękuje za zapoznanie się z moją ofertą