Firma GASTRONORM zajmuje się kompleksowym wyposażaniem obiektów zbiorowego żywienia – takich jak hotele, restauracje, pizzerie, szpitale, stołówki szkolne i w zakładach pracy, obiekty typu Fast-food, a także zaopatrujemy sklepy spożywcze w meble i urządzenia chłodnicze. Szeroka wiedza z zakresu oferowanych urządzeń raz profesjonalne podejście wykwalifikowanego personelu pozwoli na optymalne rozwiązanie dla Państwa Firm. Ponadto zapewniamy doradztwo, wykonanie projektu technologicznego i jego uzgodnienie w SANEPID - zie (na życzenie klienta), montaż i uruchamianie urządzeń, szkolenie personelu, serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. W ofercie naszej znajdziecie Państwo urządzenia z rynku wtórnego, co pozwoli na wykonanie projektu przy niewielkim budżecie.
Przedmiotem aukcji jest lodówka na przechowywanie próbek żywności dla Sanepidu
Parametry:
- Wysokość - H: 860 mm
- Głębokość - D: 560 mm
- Szerokość - W: 470 mm
- Napięcie - U: 230 V
- Pojemność - V: 110 l
- Moc elektryczna: tylko 0,07 kW
- Temperatura min.: 2 °C
- Linia chłodnictwa: białe
Opis:
- opływowy kształt- brak ostrych kantów
- cichy agregat
- na drzwiach instrukcja pobierania i przechowywania próbek
- urządzenie wykonane z blachy malowanej proszkowo (białe)
- w komplecie do chłodziarki załączonych jest dziewięć kaset (każda oznaczona) z ośmioma pojemnikami o pojemności 220 ml w każdej z nich
Lodówka pochodzi z likwidowanego po upadłości lokalu gastronomicznego. Rok produkcji urządzenia to 2008 rok , ale kupiona została w połowie 2010 roku więc jest dopiero pół roku po gwarancji a co za tym idzie, jest nie wyeksploatowana, nie zniszczona i w pełni sprawna. Na jej górze jest jeszcze nie zerwana folia ochronna
Przypominamy że na podstawie ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, Minister Zdrowia 17 kwietnia 2007 r. wydał rozporządzenie w sprawie pobierania i przechowywania próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego.