Sprzedam nową nie używaną linie do gotowania pierogów
LINIA DO GOTOWANIA I STUDZENIA PIEROGÓW
Dane techniczne
aparatu do gotowania
a. wydajność – około 150 kg/h
b. kocioł grzewczy – elektryczny
c. moc kotła – 28 KW
d. zasilanie – 230/400 V, 50 Hz
e. przenośnik taśmowy – tworzywo sztuczne dopuszczone do kontaktu z żywnością,
f. motoreduktor – 280 Nm
g. sterowanie – kontrola temperatury
h. czas gotowania - poprzez zmianę prędkości przesuwu taśmy(Reg. falownikiem)
i. czas zagrzania wody – poniżej 60 minut do temperatury 100OC
j. mieszadło – trzy kolektory powietrzne
k. wymiary wewnętrzne kotła (l x d x h) – 1100 x 600 x 600 mm
l. wymiary zewnętrzne (l x d x h) – 1300 x 700 x 900 mm
m. wykonanie – stal nierdzewna
aparat do schładzania w wodzie lodowej
b. moc motoreduktora – 0,25 KW
c. zasilanie – 230 V, 50 Hz
d. przenośnik taśmowy – tworz.sztuczne dopuszczone do kontaktu z żywnością,
e. szerokość taśmy – 500 mm
g. mieszadło – dwa kolektory powietrzne
h. budowa kotła – dwupłaszczowy z izolacją wewnętrzną z waty mineralnej
i. wymiary wewnętrzne (l x d x h) – 1200 x 600 x 600 mm
j. wymiary zewnętrzne (l x d x h) – 1300 x 700 x 850 mm
k. wentylator – 1 sztuka
wytwornica wody lodowej
jej zadaniem jest obniżenie temperatury cieczy powracającej z wanny i utrzymanie jej na zadanym poziomie, schładzacz jest urządzeniem przepływowym w którym cyrkulacja wymuszana jest przez własną pompę
wymiary 540x720x1050mm
waga 110kg
zbiornik wody 60 L
agregat TAJ 4517Z
moc całkowita 5,60kW dla Temp odp +7,2 * C
wykonanie stal nierdzewna
kompresor do wytwarzania sprężonego powietrza
KONTAKT TEL . 606 885 417