Opis
WAGODZIELARKA- służy ona do mechanicznego dzielenia ciasta. Posiada obracany pulpit sterowniczy. którym regulujemy żądaną wagę. Naważka:[zasłonięte]300-13gr,Wydajność od 650 do 1800 (szt/h)
ZAOKRĄGLARKA -- służy do mechanicznego zaokrąglania kęsów ciasta chlebowego. Zaokrąglarka wyposażona jest w panel sterowania z płynną regulację prędkości obrotowej. Naważka:[zasłonięte]300-18gr, wydajność do 1550 szt/h
PODAJNIK POZIOMY-służy do przetransportowania zaokrąglonych kęsów na stół.
Wdrożenie technologiczne: Technolog "nauczy" Państwa pracowników jak osiągnąć na naszych maszynach taki sam chleb jaki robicie na piekarni ręcznie.
Próba na piekarni: możliwe jest przeprowadzenie w Państwa piekarni próby technologicznej , w tym celu prosim o kontakt telefoniczny.
Gwarancja: 24 miesiące/lub 36 miesięcy
Faktura: TAK do każdego urządzenia
Pomoc techniczna: TAK -jeśli potrzebujesz porady jaki sprzęt będzie Ci potrzebny do prac jakie wykonujesz
- zadzwoń i dowiedz się więcej
Transport/Montaż: wliczony w cenę
Serwis: w 1 roku darmowy przegląd serwisowy
Posiadamy również pojedyńcze maszyny i duże zestawu - dodatkowa wydłużarka i stacja odpoczynku.
Wyposażenie standardowe
- INSTRUKCJA W JĘZYKU POLSKIM- DTR
- CERTYFIKAT CE
- GWARANCJA 24 MIESIECY/ 36 MIESIĘCY
Wyposażenie opcjonalne:
- WYDŁUŻARKA WALCOWA
- STACJA ODPOCZYNKU
- ZAIKRĄGLARKO WYDŁUŻARKA
- WYWROTNICA DZIEŻY
- WYGARNIACZ DO WYWROTNICY