Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Likiery

08-03-2012, 1:42
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 18 zł     
Użytkownik Piotr26047
numer aukcji: 2111341428
Miejscowość Tychy
Zostało sztuk: 2    Wyświetleń: 7   
Koniec: 10-03-2012 16:49:10

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2011
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
   

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24

tel.  501 [zasłonięte] 370

519 [zasłonięte] 288

504 [zasłonięte] 187

[zasłonięte]@tlen.pl
 
   

Książkę wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy 

ul. Jana Pawła II 24

 

 
    

Wpłata na konto:

 Alior Bank

21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709

 

 
   

Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.

 

Likiery

 Wydawnictwo: Weltbild
 ISBN: 978-83-[zasłonięte]-0527-2
 Tłumaczenie: Dobrzańska Aleksandra
 Format: 16.5x22.0cm
 Ilość stron: 64
 Oprawa: Twarda
 Wydanie: 2011 r.

Opis:
 Owocowe, kremowe i korzenne likiery własnej produkcji – do posmakowania w miłym towarzystwie i uczczenia wyjątkowych chwil, idealne na prezent. Klasyczny likier porzeczkowy i zupełnie nowy likier migdałowo-
marcepanowy, lubiany od dawna likier jajeczny i szybka pina colada – 40 przepisów Dr. Oetkera spełni każdą zachciankę. Klarowny likier truskawkowy, kremowy likier śmietankowy toffi lub niepowtarzalny, aromatyczny likier gorzki – poczujesz w nich perfekcyjną harmonię truskawek i rumu, toffi i wódki lub karczochów i ginu. Wszystkie przepisy zostały wypróbowane i opisane w taki sposób, że sukces jest zapewniony. Dr. Oetker nie poprzestaje na recepturach – fantastyczne zdjęcia sugerują, jak podawać i w czym przechowywać każdy trunek.

okładka