|
TEL: 607-[zasłonięte]-671 GG: [zasłonięte]16851 EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl |
|
Kupując kilka książek za
wysyłkę płacisz tylko
raz!
Do realizacji zamówienia
przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub
wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy
w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej
realizacji. Wystawiamy faktury
VAT.

|
| |
|
Liddabit Sweets
Candy Cookbook, The: How to Make Your Own Lollipops,
Candy Bars, Caramels, Gummies, Barks, and
More |
PRODUCT
DETAILS: Author: Liz,
Gutman Language: English Publisher: Workman Publication Date: 13 Nov 2012 Dimensions: 17.8 x 2.3 x 23.8 cm Format:
Paperback Pages: 256 Condition: NEW Product_ID: A761[zasłonięte]459
|
Chocolate Mint Meltaways, PB&J Cups, Chai Latte
Lollipops, Cherry Cordials, Spicy Pralines, and the cult
favourite, Beer and Pretzel Caramels, Plus candy bars -
the Twist Bar, the Nutty Bar, the Coconut-Lime Bar,
inspired by commercial favourites (Snickers, Twix) but
taken to new heights of deliciousness. And the
French-style sea salt caramels that Daniel Boulud
claimed were better than those he'd tasted in France.
Yes, you really can make these sublime treats at home
thanks to Liz Gutman and Jen King, the classically
trained pastry chefs who traded in their toques to make
candy - and now lead the candy-craft movement as
proprietors of Liddabit Sweets, the Brooklyn
confectionery whose products have drawn the attention of
''The Early Show'', ''Fox and Friends'', the Cooking
Channel, ''O'', ''The Oprah Magazine'', ''Real Simple,
Food & Wine, GQ'', and more. |
|
Książki
wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.
|