|
-architecture & design
-art
-arts & crafts
-biography & memories
-business , finance & law
-children & youth
-combat sports & self-defence
-computing & internet
-crime , thrillers & mystery
-earth & space
-fiction
-fashion & style
-food & drink
-games
-graphic novels
-health & beauty
-history &
archeology
-horror
-home & garden
-learning foreign languages
-lego
-medicine & psychology
-mind, body & spirit
-music
-personal development
-photography
-science
-science fiction , fantasy
-society, politics & philosophy
-sport
-tattoos & body
- technology
-transport
-travel &holiday guides-
-tv,cinema,theatre & drama
-veterinary
-other books
CALENDARS & OTHERS
MOLESKINE
|
|
|
kontakt
Telefon: 606[zasłonięte]623
+440[zasłonięte][zasłonięte]84304
lub
[zasłonięte]@hotmail.com
regulamin aukcji na stronie
„o mnie”
rachunek bankowy (ING)
691[zasłonięte]108310[zasłonięte]02317[zasłonięte]805
|
|
|
MOJE KOMENTARZE
INNE MOJE AUKCJE
DODAJ MNIE DO ULUBIONYCH
STRONA "O MNIE"
.
.
KOSZTY DOSTAWY
e-przesyłka
4,90zł
Przesyłka biznesowa (przedpłata) - 8zł
Przesyłka biznesowa (pobranie) - 12 zł
Kurier (przedpłata)-12,90zł
Kurier (pobranie)-16,90zł
przesyłka biznesowa-
dostarczana w ciągu 1-2dni roboczych przez kuriera Poczty Polskiej lub listonosza
Koszt dostawy jest zawsze stały,bez względu na ilość książek w przesyłce.
Na życzenie wystawiamy fakturę Vat
|
|
|
|
|
|
Autor: Dreena Burton
Wydawnictwo: Da Capo Lifelong Books
Data wydania: 22 Mar 2012
Ilość stron: 256
Wymiary książki: 2.8 x 15.2 x 22.9 cm
Rodzaj okładki: Paperback
ISBN-13: 978-[zasłonięte][zasłonięte]82156
978-[zasłonięte][zasłonięte]82156A
In the tradition of "Vegan Lunch Box" and "The Gluten-Free Vegan", this title features 200 whole-foods based recipes with an emphasis on wheat-free and gluten-free options from one of the first vegan bloggers and author of 3 previous books. Dreena Burton has always cooked and baked with whole foods and lesser processed ingredients, but this book goes a step further in whole foods recipes. Vegan eating is no longer just about not eating meat, dairy, and eggs. It has evolved to eating nutrient-dense foods everyday like beans, leafy greens, whole-grain pastas, sweet potatoes, nuts and seeds ...and finding ways to make them into delicious sauces and dips and burgers and casseroles. This cookbook provides 175 recipes based on whole foods and unrefined, lesser processed ingredients - no white flour, no white sugar, more natural sweeteners, and savory recipes using legumes, whole grains, nuts and seeds, and vegetables. The bulk of the recipes are wheat-free and many more are gluten-free or made with raw foods. Recipes include Coconut Banana Muffins, Nutty Veggie Burgers, Almond Roasted Cauliflower, Triple Threat Chocolate Coconut Macaroons, Pumpkin Spice Cake, and more! Burton is known for the "cook's notes" she includes with every recipe - tips, substitutions, and serving suggestions you might receive from your vegan best friend. Her recipes feel genuine, approachable, and friendly as she talks you through the preparation and cooking processes. And as a soccer mom, Burton always has her kids - and their taste buds - in mind. Her recipes are sure to delight even the pickiest eaters and provide lifelong vegans with the practical recipes they've always wanted.
|
|
|
WSZYSTKIE SPRZEDAWANE PRZEDMIOTY SĄ NOWE,WYDANE W JĘZYKU ANGIELSKIM KAŻDORAZOWO WYSYŁANE PRZESYŁKĄ UBEZPIECZONĄ.
WYSYŁKA Z POLSKI MA MIEJSCE NAJCZĘCIEJ W CIĄGU 5-7 DNI ROBOCZYCH
|
|