|
WITAM Przedmiotem aukcji jest 100% lecytyna sojowa w proszku /100 gram//E-322/
NAJTANIEJ NA ALLEGRO
Używana jest także w kuchni molekularnej między innymi do:1/Piankowania2/Emulsyfikacji /poprzez użycie emulgatora lecytyny substancjezostają zmienione w konsystencję typu krem lub sos/3/Lecytyna używana jest również do robienia pianek o heterogenicznych smakachpowstających np.przez ubicie słodkiej śmietany.Problemem do ubicia mogą być płyny z dużą zawartością kwasu ze względu na brak wiązania. Opis produktu Lecytyna sojowa jest produktem naturalnym z soi nie modyfikowanej genetycznie.Posiada wiele właściwości zdrowotnych.1/Poprawia proces zapamiętywania.2/Zapobiega powstawaniu zmian miażdżycowych.3/Wspomaga wydolność fizyczną.4/Odgrywa dużą rolę w procesie rozkładu substancji tłuszczowych.5/Przeciwdziała marskości wątroby.6/Ma pozytywny wpływ na układ mięśniowy podnosząc wytrzymałość mięśni.7/Ma wpływ na obniżenie cholesterolu.
Sposób użycia 2 gramy lecytyny sojowej 1-2 razy dziennie,dodając np. do potraw zbożowych,zup,sałatek,jogurtów.
Składniki Skład:lecytyna sojowa Opakowanie 100 gram w woreczku z zamknięciem strunowym. Rady i ostrzeżenia 1/Nie należy przekraczać określonej dawki2/Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety3/Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci4/Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu
Okres ważności 2016.01.31 Kraj pochodzenia: Polska
POZOSTAŁE SKŁADNIKI DO ZASTOSOWANIAW KUCHNI MOLEKULARNEJ ZNAJDZIESZ NA MOICH POZOSTAŁYCH AUKCJACH Jeśli masz pytania napisz do mnie. 000[zasłonięte]000000[zasłonięte]00000[zasłonięte]000 |
|
|