Oferujemy Państwu najwyższej jakości lecytynę słonecznikową wyprodukowaną przez firmę hiszpańską.
Oferowana lecytyna może być stosowana w kombinacji z kwasem askorbinowym, enzymami oraz innymi emulgatorami. Specjalny skład produktu powoduje, że działa on jako emulgator w polepszaczach do pieczywa wzmacniając, a nie zastępując naturalny emulgator występujący w mące pszennej. Produkt działa jako środek przedłużający świeżość pieczywa przyczyniając się do polepszenia właściwości miesienia i formowania ciasta, oraz poprawia strukturę miękiszu pieczywa.
Lecytyna słonecznikowa znajduje powszechne zastosowanie w wielu aplikacjach przemysłu spożywczego, farmaceutycznego i kosmetycznego.
Opakowanie to wysokiej jakości torebka strunowa hermetycznie zgrzana, dzięki czemu zawartość jest skutecznie izolowana od otoczenia.
Do oferowanego produktu posiadamy certyfikaty jakości, które na życzenie dołączamy kupującym.
Data ważności; 21.01.2016
kraj pochodzenia; Hiszpania
SKŁAD;
lecytyna słonecznikowa -48%
mąka pszenna, dwutlenek krzemu (nośnik i substancja przeciwzbrylająca)
Opakowanie zawiera 250g lecytyny słonecznikowej.