Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

LE REPERTOIRE DE LA CUISINE Louis Saulnier

22-06-2014, 22:37
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 138.60 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4269919277
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 22-06-2014 22:30:10

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16946, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01875, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>26001, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>17298, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83942, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16946, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01875, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>26001, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>17298, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83942

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Le Repertoire De La Cuisine

LE REPERTOIRE DE LA CUISINE Louis Saulnier

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Louis Saulnier, E. Brunet
Language: English
Publisher: Leon Jaeggi & Sons Ltd.
Publication Date: Dec 1982
Dimensions: 18.2 x 12.8 x 1.4 cm
Format: Hardcover
Pages: 240
Condition: NEW
Product_ID: A95A1D750X

 

 

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 ADVANCED PROFESSIONAL CHEF LEVEL 3 Hunter, Tinton

 THE COMPLETE ROBUCHON Joel Robuchon

 PRACTICAL PROFESSIONAL COOKERY R. Kaufmann

 THE ESCOFFIER COOKBOOK Auguste Escoffier

 NEW CONCISE LAROUSSE GASTRONOMIQUE

 NEW LAROUSSE GASTRONOMIQUE Hamlyn