Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

LE BERNARDIN: FOUR-STAR SIMPLICITY Ripert, Coze

29-06-2015, 16:18
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 249.90 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5406998915
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 29-06-2015 15:53:46

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34272, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>54884, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>72481, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12498, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>11286, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34272, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>54884, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>72481, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12498, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>11286

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Le Bernardin: Four-star Simplicity

LE BERNARDIN: FOUR-STAR SIMPLICITY Ripert, Coze

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Eric Ripert, Maguy Le Coze
Language: English
Publisher: Bantam Doubleday Dell Publishing Group
Publication Date: Dec 1998
Dimensions: 21.1 x 2.7 x 23.9 cm
Format: Hardcover
Pages: 320
Condition: NEW
Product_ID: ACD54DD416

 

 

Le Bernardin, New York's only four-star seafood restaurant, is renowned not only for its impeccable cuisine but also for its understated elegance. Now the Le Bernardin experience is made accessible to everyone in more than 100 meticulously formulated and carefully tested recipes for all courses, from appetizers through dessert. The food served in Le Bernardin's beautiful dining room is as subtle and refined as any in the world, and because fish and shellfish are often best turned out quickly and simply, the recipes in this book can be reproduced by any home cook. Maguy Le Coze traces the origins of Le Bernardin's ''simplicity'' to her late brother, Gilbert, the restaurant's legendary cofounder and first chef: ''Gilbert was not a classically trained chef,'' she says. ''He had never been to culinary school. When he cooked, he made things he liked, and things he knew. He focused on the quality and freshness of the fish. He made nages and vinaigrettes because he'd never made a hollandaise or a bearnaise. He focused on flavors that were delicate, subtle, herb-infused.'' Today, Chef Eric Ripert carries on that tradition with dishes such as Poached Halibut on Marinated Vegetables, Pan-Roasted Grouper with Wild Mushrooms and Artichokes, and Grilled Salmon with Mushroom Vinaigrette. And, of course, there are the desserts for which Le Bernardin is also so well known--from Chocolate Millefeuille to Honeyed Pear and Almond Cream Tarts. Essential to the experience of dining at Le Bernardin and to the ''Le Bernardin Cookbook'' are the dynamic and charming personalities of Maguy Le Coze and Eric Ripert, whose lively dialogue and colorful anecdotes shine from these pages as brightly as the recipes themselves.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 MY PARIS KITCHEN: RECIPES AND STORIES Lebovitz

 THE COMPLETE ROBUCHON Joel Robuchon

 PERSIANA: RECIPES FROM THE MIDDLE EAST AND BEYOND

 DANIEL: MY FRENCH CUISINE Boulud, Bigar

 ELEVEN MADISON PARK: THE COOKBOOK Humm, Guidara

 THE GRAMERCY TAVERN COOKBOOK Anthony, Kalins