Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

LATO W KUCHNI PIĘCIU PRZEMIAN - ANNA CZELEJ - NOWA

05-09-2014, 16:41
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 24.40 zł     
Użytkownik VENDOPL
numer aukcji: 4490931420
Miejscowość Morawica
Wyświetleń: 4   
Koniec: 05-09-2014 15:44:21

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nowa strona 1

regulamin

VENDOPL

 

Klikając "Kup teraz" akceptujesz postanowienia regulaminu mieszczącego się w zakładce
"O mnie".

wysylka
platnosci
mBank 88 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 741837
+48 [zasłonięte] 910 611

[zasłonięte]@gmail.com



 Lato w kuchni Pięciu Przemian
Autor: Anna Czelej
Wydawnictwo: Illuminatio 
Lato to jedyna pora roku tak obfita w świeże warzywa i owoce. Dojrzewające w słońcu sezonowe owoce i warzywa wzbogacone warzywami strączkowymi, kiełkami, nasionami i orzechami to podstawa zbilansowanej letniej diety według Pięciu Przemian. Teraz możesz skomponować pyszne, zdrowe i zrównoważone posiłki odpowiednie na letnie dni. Zachowując zasady gotowania według Pięciu Przemian i dodając składniki w odpowiedniej kolejności sprawisz, że energia wydobyta z potraw będzie krążyła i wzmacniała energię twojego organizmu, dzięki czemu osiągniesz równowagę, harmonię i pełnię zdrowia. Lekka zupa, krem warzywny lub chłodnik. Warzywa gotowane bądź zapiekanka z kaszą. Sałatka z warzywami strączkowymi, a na deser szarlotka, gruszki w koglu-moglu lub maliny w sosie waniliowym. i oczywiście przetwory, by móc cieszyć się latem także za kilka miesięcy. To tylko niektóre z ponad 100 przepisów z wykorzystaniem sezonowych, wegetariańskich, a także bezglutenowych składników. Według Pięciu Przemian lato to Przemiana Ognia, energetyczna naturę yang, żywiołowa czerwień i smak gorzki, zaś na poziomie emocji to radość życia, witalność, kreatywność i serdeczność, które śmiało możesz wykorzystać także w kuchni. Anna Czelej od ponad 20 lat gotuje według Pięciu Przemian - wciąż tworząc nowe przepisy i fotografując przygotowane dania. Jest autorką świetnie przyjętych książek o gotowaniu według Pięciu Przemian, w tym bestsellerowej "Wiosny w kuchni Pięciu Przemian".
 
 
 
Autor: Anna Czelej
Wydawnictwo: Illuminatio
Data premiery: 2[zasłonięte]013-06
Rok wydania: 2013
Oprawa: broszurowa
Format: 14x20,5 cm
Strony: 220


© PanelReklamowy

<¢er>¢


© PanelReklamowy