Nasze lady cukiernicze doskonale nadają się do sprzedaży i prezentacji wyrobów cukierniczych oraz wypieków w cukierniach, piekarniach i innych punktach usługowych. Możliwości techniczne zapewniają najlepsze warunki do eksponowania Państwa produktów, a styl wykończenia i jakość urządzeń sprawi, że ekspozycja będzie wyjątkowo apetyczna.
TYP |
DŁUGOŚĆ Z BOKAMI [MM] |
GŁĘBOKOŚĆ [MM] |
WYSOKOŚĆ [MM] |
POWIERZCHNIA UŻYTKOWA [M2] |
CIĘŻAR [KG] |
DZIENNE ZUŻYCIE ENERGII [kWh/24h] |
60/CH, 60/GR
|
645
|
850
|
1370±30
|
0,9
|
130/80
|
8,0/6,5
|
90/CH, 90/GR
|
945
|
1,6
|
190/120
|
10,0/9,5
|
130/CH, 130/GR
|
1345
|
2,4
|
240/190
|
14,5/12,5
|
NW/90/CH
|
1380
|
2,4
|
280
|
14,5
|
NZ/90/CH
|
1400
|
2,4
|
280
|
14,5
|
CH – chłodnicza, GR – grzewcza
WYPOSAŻENIE STANDARDOWE
- Konstrukcja z blachy malowanej proszkowo
- Obudowa drewniana
- Chłodzenie nawiewowe
- Szyby boczne i przednia zespolone z sitodrukiem
- Profile złote lub srebrne
- Zakres temperatur: +4 ÷ +10°C / +40 ÷ +90°C (wersja grzewcza)
- Regulator wilgotności – higrostat
OPCJE WYPOSAŻENIA
- Podświetlony front
- Do zabudowy
- Łączenie w ciągi (gr. boku: 20 mm)
- Pod agregat zewnętrzny – zapotrzebowanie mocy chłodniczej:
1000 W/mb przy temp. odparowania –10°C
- Narożniki chłodnicze
Zainteresowanych prosimy o kontakt telefoniczny pod numer +48 [zasłonięte] 409 888
Podana cena jest ceną netto.
* Cena za model CARMELLA 60 CH (chłodnicza). Zapytaj o inne opcje lub wyposażenie dodatkowe.
Więcej informacji o przedmiocie sprzedaży można znaleźć tutaj