Kurs pomoc kuchenna w 24 h
Cel szkolenia
Przygotowanie do wykonywania różnych czynności związanych z przygotowaniem i wstępną obróbką artykułów spożywczych.
Program szkolenia
Lp.
|
Tematyka zajęć
|
Ilość godzin
|
teoria
|
praktyka
|
1
|
Obowiązki pomocy kuchennej
|
3
|
0
|
2
|
Elementy etyki zawodowej
|
4
|
0
|
3
|
Obsługa klienta
|
0
|
5
|
5
|
Podstawowe zasady bezpieczeństwa i higieny pracy
|
3
|
1
|
6
|
Podstawy żywienia człowieka
|
4
|
0
|
7
|
Obróbka artykułów spożywczych
|
0
|
10
|
8
|
Przygotowywanie półproduktów
|
0
|
25
|
9
|
Przygotowywanie niektórych dań i potraw
|
0
|
20
|
10
|
Czynności porządkowe
- utrzymywanie czystości naczyń, , narzędzi oraz zmechanizowanego sprzętu gospodarstwa domowego, mebli (stołów, blatów), oraz pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego
|
0
|
5
|
11
|
Warsztaty aktywizacji zawodowej
|
0
|
5
|
12
|
Zajęcia praktyczne
|
0
|
30
|
Razem:
|
14
|
101
|
Ogółem:
|
115 godz.
|
Nie ma informacji iż kurs był korespondencyjny. Do każdego kursu otrzymasz: -zaświadczenie według wzoru MEN dot. kształcenia dorosłych w pozaszkolnych formach na oryginalnym druku gilosz
UPRAWNIENIA NA CAŁE ŻYCIE !!!
ZALETY:
Dokument w 24H wraz z materiałami!!!
Kurs korespondencyjny - online !!!
Pełna legalność dokumentów i uprawnień !!!
Dokument według wytycznych MEN .
Wpis do rejestru firmy !!
Opinie klientów:
Jestem klientem ECNiB "dr in spe" - pełna profeska. Super kontakt i autentyczność dokumentów. Można ich sprawdzić na stronie Wojewódzkiego Urzędu Pracy w RIS a także w CEIDG.gov.pl. Są firmą i wywiązują się z umów. Zawsze otrzymuje rachunek na kurs.
- Łukasz Nienartowicz -
Uczestniczyłam w kursie prowadzonym przez Pana Pawła Chmiela i polecam tego trenera. Jest właścicielem firmy i przykłada się do swojej pracy. Kursy w dobrej cenie. POLECAM!
- Alicja Ciesielczyk KONTAKT
Telefon 733 - 947 - 934
Email: [zasłonięte]@ecnib.pl
Adres: ul Szamotulska 43 60-365 Poznań