Kurs Piekarz
Cel szkolenia
Nabycie przez słuchaczy wiedzy dotyczącej wyposażenia technicznego piekarni oraz umiejętności obsługi podstawowych maszyn i urządzeń piekarniczych, a także korzystania z prostych środków transportu wewnętrznego; wiedzy z zakresu technologii piekarskiej, w tym dotyczącej m.in.: sposobów przygotowywania surowców do produkcji, oceny organoleptycznej wyrobów piekarniczych, pomocniczych czynności wykonywanych przy sporządzaniu ciast, ręcznego dzielenia i kształtowania ciasta na podstawowe asortymenty pieczywa, magazynowania pieczywa i przygotowania go do ekspozycji.
Program szkolenia
Magazynowanie surowców piekarskich (K.T.3/1) |
162h |
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich (K.T.3./2) |
162h |
Przygotowywanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta (K.T.3./3) |
163h |
Przygotowywanie pieczywa do dystrybucji (K.T.3./4) |
163h |
Nie ma informacji iż kurs był korespondencyjny. Do każdego kursu otrzymasz: -zaświadczenie według wzoru MEN dot. kształcenia dorosłych w pozaszkolnych formach na oryginalnym druku gilosz
UPRAWNIENIA NA CAŁE ŻYCIE !!!
ZALETY:
Dokument w 24H wraz z materiałami!!!
Kurs korespondencyjny - online !!!
Pełna legalność dokumentów i uprawnień !!!
Dokument według wytycznych MEN .
Wpis do rejestru firmy !!
Opinie klientów:
Jestem klientem ECNiB "dr in spe" - pełna profeska. Super kontakt i autentyczność dokumentów. Można ich sprawdzić na stronie Wojewódzkiego Urzędu Pracy w RIS a także w CEIDG.gov.pl. Są firmą i wywiązują się z umów. Zawsze otrzymuje rachunek na kurs.
- Łukasz Nienartowicz -
Uczestniczyłam w kursie prowadzonym przez Pana Pawła Chmiela i polecam tego trenera. Jest właścicielem firmy i przykłada się do swojej pracy. Kursy w dobrej cenie. POLECAM!
- Alicja Ciesielczyk KONTAKT
Telefon 733 - 947 - 934
Email: [zasłonięte]@ecnib.pl
Adres: ul Szamotulska 43 60-365 Poznań