KURS ORGANIZATOR USŁUG CATERINGOWYCH I GASTRONOMICZNYCH w 24 h
Cel szkolenia
Celem jest nabycie wiedzy i umiejętności niezbędnych do podjęcia zatrudnienia na stanowisku organizatora usług gastronomicznych i cateringowych
Program szkolenia
Lp.
|
Przedmiot
|
Razem
|
1
|
Rachunkowość i finanse w gastronomii
|
20
|
2
|
Obsługa klienta
|
40
|
3
|
Zasady żywienia
|
40
|
4
|
Technologia gastronomiczna
|
40
|
5
|
Organizacja usług cateringowych i okolicznościowych
|
40
|
6
|
Aranżacja imprez
|
20
|
7
|
Higiena pracy w gastronomii
|
15
|
8
|
Opracowywanie propozycji ofert reklamowych
|
20
|
9
|
ABC przedsiębiorczości
|
25
|
10
|
Marketing w gastronomii
|
30
|
Nie ma informacji iż kurs był korespondencyjny. Do każdego kursu otrzymasz: -zaświadczenie według wzoru MEN dot. kształcenia dorosłych w pozaszkolnych formach na oryginalnym druku gilosz
UPRAWNIENIA NA CAŁE ŻYCIE !!!
ZALETY:
Dokument w 24H wraz z materiałami!!!
Kurs korespondencyjny - online !!!
Pełna legalność dokumentów i uprawnień !!!
Dokument według wytycznych MEN .
Wpis do rejestru firmy !!
Opinie klientów:
Jestem klientem ECNiB "dr in spe" - pełna profeska. Super kontakt i autentyczność dokumentów. Można ich sprawdzić na stronie Wojewódzkiego Urzędu Pracy w RIS a także w CEIDG.gov.pl. Są firmą i wywiązują się z umów. Zawsze otrzymuje rachunek na kurs.
- Łukasz Nienartowicz -
Uczestniczyłam w kursie prowadzonym przez Pana Pawła Chmiela i polecam tego trenera. Jest właścicielem firmy i przykłada się do swojej pracy. Kursy w dobrej cenie. POLECAM!
- Alicja Ciesielczyk KONTAKT
Telefon 733 - 947 - 934
Email: [zasłonięte]@ecnib.pl
Adres: ul Szamotulska 43 60-365 Poznań