Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

KURS- KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII- Z CERTYFIKATEM

01-12-2014, 17:24
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 240 zł     
Użytkownik videocomputer
numer aukcji: 4758313967
Miejscowość Brzeg
Zostało sztuk: 100    Wyświetleń: 36   
Koniec: 01-12-2014 17:30:04
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

KONTAKT
tel. kom.
503 [zasłonięte] 100

email:
PŁATNOŚCI
Przelew bankowy
50 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]5581145 [zasłonięte] 677076


PayU

GWARANCJA 100%
100 % ZADOWOLENIA
LUB
100 % ZAWROTU KOSZTÓW

(do 14 dni od zakupu - później zwrot niemożliwy z powodu rejestracji w Kuratorium w systemie SIO)

WYSYŁKA
Nasze przesyłki dostarcza





Przesyłka materiałów zawsze 0 zł !!!

 

PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST KURS:

KURS KUCHARZ MAŁEJ GASTRONIMII

 

UWAGA DLA FIRM!!!

NA ZAKUPIONE SZKOLENIA WYSTAWIAMY FAKTURY VAT ZE STAWKĄ 23%!!!

ODLICZ VAT OD ZAKUPIONEGO SZKOLENIA!!!

PROGRAM SZKOLENIA:
Cel szkolenia

Jednym z najbardziej poszukiwanych pracowników jest kucharz małej gastronomii.

 

Osoby, które ukończyły szkolenie w zawodzie kucharz małej gastronomii mogą liczyć na zatrudnienie w barach, restauracjach jako pomocnik kucharza, pierogarniach. Osoby, które chcą podjąć prace związaną ze zbiorowym żywieniem muszą mieć aktualne badania SANEPIDU na nosicielstwo.

 

Pomagamy w tym naszym uczestnikom szkoleń. Szkolenie zawiera także moduł poświęcony obsłudze kas fiskalnych, co jest szczególnie cenne z punktu widzenia przyszłego pracodawcy. Zapewniamy uniform do pracy w kuchni. Uczestnicy szkolenia kucharz małej gastronomii muszą mieć zaświadczenie lekarza medycyny pracy o braku przeciwwskazań do pracy w tym zawodzie.

 

Program szkolenia

• Przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej.

• Technologia gastronomiczna i towaroznawstwo w gastronomii

• Wartości energetyczne produktów.

• Zasady zdrowego żywienia.

• Ocena towaroznawcza owoców, warzyw, ziemniaków, jaj i grzybów, ich zastosowanie w produkcji gastronomicznej i ich rola w żywieniu.

• Ocena towaroznawcza mleka i jego przetworów – zastosowanie w produkcji gastronomicznej.

• Technika sporządzenia zup i sosów.

• Ocena towaroznawcza mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu i ryb oraz ich zastosowanie w produkcji potraw.

• Potrawy z mąki i kasz.

• Charakterystyka procesów gastronomicznych.

• Potrawy garmażeryjne i ich walory smakowe i odżywcze.

• Potrawy typu fast-food

• Obsługa kas fiskalnych

• BHP w kuchni


WYMAGANIA DLA KURSANTA:




  • ukończone 18 lat
  • brak przeciwwskazań lekarskich do wykonania zawodu
  • ukończona co najmniej szkoła podstawowa

DODATKOWE UWAGI DO SZKOLENIA:
ZALETY:
Dokument w 24 H wraz z materiałami!!!
Kurs korespondencyjny - online !!!
Pełna legalność dokumentów!!!
OPRÓCZ ZAŚWIADCZENIA OTRZYMASZ CERTYFIKAT ECDU!!!
Wpis do rejestru firmy !!

PRZEBIEG TRANSAKCJI:

 

 

 

1. LICYTUJESZ WYBRANE SZKOLENIE

2. DECYDUJESZ SIĘ NA SPOSÓB ZAPŁATY: PAYU LUB PRZELEW TRADYCYJNY

3. E-MEILEM WYSYŁAMY DALSZE INSTRUKCJE:

- POTRZEBNE OŚWIADCZENIA

- POTWIERDZENIE SPEŁNIENIA WYMOGÓW FORMALNYCH

ZALETY KURSU:
CIEKAWA DOBRZE PŁATNA CHOĆ BARDZO TRUDNA PRACA
WYBRANE OPINIE KLIENTÓW:

 

KURSANT, KTÓRY NA BAZIE NASZEGO KURSU OTRZYMAŁ DUŃSKĄ LICENCJĘ!!!
"Witam, w zeszłym tygodniu otrzymałem duńska licencje na podstawie zaświadczenia które od was otrzymałem, na początku policja kręciła głowa ze musza sprawdzic itp...ale wszystko wyszło ok.
Dziekuję bardzo

Wysłane z iPhone'a"

 


Wszystko przebiegło w bardzo miłej atmosferze. Pracuję teraz w Niemcach i nie sądziłam, że opiekowanie się staruszką jest tak wymagającym zajęciem! Pomogłam za to córce bo zarabiam 4 tys euro miesięcznie a wikt mam tutaj zapewniony. Fajne są te kursy językowe no i super, że zaświadczenie miałam przetłumaczone na język niemiecki.

 

Paulina Więckowska

 

NIE DAJ SIĘ OSZUKAĆ! PRZED ZAKUPEM SPRAWDŹ!

1.DOKUMENTY REJESTRACYJNE, REFERENCJE - nasze SĄ W ZAKŁADCE "O NAS"

2. PRZED ZAKUPEM W KONKURENCJI SPRAWDŹ:

- WPIS DO EWIDENCJI DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ

- WPIS DO REJESTRU INSTYTUCJI SZKOLENIOWYCH (PROWADZONY PRZEZ WOJEWÓDZKI URZĄD PRACY)

- WPIS DO KURATORIUM

3. NIE BEZ ZNACZENIA JEST CZAS DZIAŁALNOŚCI FIRMY SZKOLENIOWEJ NA RYNKU

4. SPRAWDŹ KOMENTARZE!!!