Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

KURS KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII w 24 h-legalnie!

24-10-2014, 11:21
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 240 zł     
Użytkownik Euro_Akademia
numer aukcji: 4637568629
Miejscowość Poznań
Zostało sztuk: 100    Wyświetleń: 31   
Koniec: 24-10-2014 11:28:37
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

ECNiB "dr in spe" - aukcje

ECNiB "dr in spe" Poznań

Europejskie Centrum Nauki i Biznesu "dr in spe" oferuje Państwu szeroki wachlarz kursów. Jesteśmy wpisani do rejestru firm szkoleniowych Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Poznaniu.

Legalne kursy
Jesteśmy zarejstrowaną firmą.

Kształcimy ONLINE
... w każdej dziedzinie.

Wpis do RIS WUP Poznań
Nr: 2.30/00440/2013

 
KURS KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII

Cel szkolenia

Jednym z najbardziej poszukiwanych pracowników jest kucharz małej gastronomii.

 

Osoby, które ukończyły szkolenie w zawodzie kucharz małej gastronomii mogą liczyć na zatrudnienie w barach, restauracjach jako pomocnik kucharza, pierogarniach. Osoby, które chcą podjąć prace związaną ze zbiorowym żywieniem muszą mieć aktualne badania SANEPIDU na nosicielstwo.

 

Pomagamy w tym naszym uczestnikom szkoleń. Szkolenie zawiera także moduł poświęcony obsłudze kas fiskalnych, co jest szczególnie cenne z punktu widzenia przyszłego pracodawcy. Zapewniamy uniform do pracy w kuchni. Uczestnicy szkolenia kucharz małej gastronomii muszą mieć zaświadczenie lekarza medycyny pracy o braku przeciwwskazań do pracy w tym zawodzie.

 

Program szkolenia

• Przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej.

• Technologia gastronomiczna i towaroznawstwo w gastronomii

• Wartości energetyczne produktów.

• Zasady zdrowego żywienia.

• Ocena towaroznawcza owoców, warzyw, ziemniaków, jaj i grzybów, ich zastosowanie w produkcji gastronomicznej i ich rola w żywieniu.

• Ocena towaroznawcza mleka i jego przetworów – zastosowanie w produkcji gastronomicznej.

• Technika sporządzenia zup i sosów.

• Ocena towaroznawcza mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu i ryb oraz ich zastosowanie w produkcji potraw.

• Potrawy z mąki i kasz.

• Charakterystyka procesów gastronomicznych.

• Potrawy garmażeryjne i ich walory smakowe i odżywcze.

• Potrawy typu fast-food

• Obsługa kas fiskalnych

• BHP w kuchni


 

Nie ma informacji iż kurs był korespondencyjny. Do każdego kursu otrzymasz: -zaświadczenie według wzoru dot. kształcenia dorosłych w pozaszkolnych formach na oryginalnym druku gilosz


UPRAWNIENIA NA CAŁE ŻYCIE !!!

ZALETY:

Dokument w 24H wraz z materiałami!!!

Kurs korespondencyjny - online !!!

Pełna legalność dokumentów i uprawnień !!!

Dokument według wytycznych .

Wpis do rejestru firmy !!

Opinie klientów:

Jestem klientem ECNiB "dr in spe" - pełna profeska. Super kontakt i autentyczność dokumentów. Można ich sprawdzić na stronie Wojewódzkiego Urzędu Pracy w RIS a także w CEIDG.gov.pl. Są firmą i wywiązują się z umów. Zawsze otrzymuje rachunek na kurs.

- Łukasz Nienartowicz -

Uczestniczyłam w kursie prowadzonym przez Pana Pawła Chmiela i polecam tego trenera. Jest właścicielem firmy i przykłada się do swojej pracy. Kursy w dobrej cenie. POLECAM!

- Alicja Ciesielczyk  KONTAKT

Telefon 733 - 947 - 934
Email: [zasłonięte]@ecnib.pl
Adres: ul Szamotulska 43 60-365 Poznań