Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

KURS- KELNER- CERTYFIKAT ECDU!

30-01-2015, 17:24
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 240 zł     
Użytkownik videocomputer
numer aukcji: 4950992237
Miejscowość Brzeg
Zostało sztuk: 100    Wyświetleń: 22   
Koniec: 30-01-2015 17:28:45
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

KONTAKT
tel. kom.
503 [zasłonięte] 100

email:
PŁATNOŚCI
Przelew bankowy
50 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]5581145 [zasłonięte] 677076


PayU

GWARANCJA 100%
100 % ZADOWOLENIA
LUB
100 % ZAWROTU KOSZTÓW

(do 14 dni od zakupu - później zwrot niemożliwy z powodu rejestracji w Kuratorium w systemie SIO)

WYSYŁKA
Nasze przesyłki dostarcza





Przesyłka materiałów zawsze 0 zł !!!

 

PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST KURS:

KURS KELNER - KURS E-LERNINGOWY!

 

UWAGA DLA FIRM!!!

NA ZAKUPIONE SZKOLENIA WYSTAWIAMY FAKTURY VAT ZE STAWKĄ 23%!!!

ODLICZ VAT OD ZAKUPIONEGO SZKOLENIA!!!

PROGRAM SZKOLENIA:
Cel szkolenia

Celem szkolenia jest pomoc w wypracowaniu
i ugruntowaniu standardów oferowanych usług poprzez poprawienie jakości obsługi kelnerskiej, zwiększenie wydajności pracowników i usprawnienie efektywności komunikacji wewnętrznej.

 

Program szkolenia

Szkolenie obejmuje m.in. takie zagadnienia jak:
* Czystość i estetyka, wprowadzenie dziennych obowiązków
* Przygotowanie sali restauracyjnej
- polerowanie szkła i sztućcy
- przygotowanie pomocników kelnerskich
- nakrywanie obrusów
- noszenie i zbieranie talerzy
- noszenie i zbieranie szkła, filiżanek, bulionówek, sztućce etc.
- prawidłowe nakrycie stołów
* System notowania
* Numeracja stolików i Gości
* Organizacja pracy kelnera - cechy kelnera, wygląd zewnętrzny, wyposażenie kelnera, standardy higieny, żargon kelnerski
* Proces obsługi kelnerskiej
* Zachowania kelnerskie
* Różne rodzaje Gości ich indywidualna obsługa
* Podstawowa wiedza o winach
- wino, co to jest. Co wpływa na jakość wina?
- temperatura podawania wina
- dobór win do potraw klasyczna i nowoczesna
- temperatura podawania win
- czytamy etykietę i kontretykietę
- dekantacja
- serwis wina
* Aperitif, digestive
* Rozmowy i rezerwacje telefoniczne
* Reklamacje i sposoby rozwiązywania problemów


WYMAGANIA DLA KURSANTA:


  • ukończona szkoła podstawowa/gimnazjalna
  • ukończone 18 lat
  • łatwość nawiązywania kontaktów
  • odpowiedzialność
  • umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach

  • DODATKOWE UWAGI DO SZKOLENIA:
    ZALETY:
    Dokument w 24 H wraz z materiałami!!!
    Kurs korespondencyjny - online !!!
    Pełna legalność dokumentów!!!
    OPRÓCZ ZAŚWIADCZENIA OTRZYMASZ CERTYFIKAT ECDU!!!
    Wpis do rejestru firmy !!
    PRZEBIEG TRANSAKCJI:

     

     

     

    1. LICYTUJESZ WYBRANE SZKOLENIE

    2. DECYDUJESZ SIĘ NA SPOSÓB ZAPŁATY: PAYU LUB PRZELEW TRADYCYJNY

    3. E-MEILEM WYSYŁAMY DALSZE INSTRUKCJE:

    - POTRZEBNE OŚWIADCZENIA

    - POTWIERDZENIE SPEŁNIENIA WYMOGÓW FORMALNYCH

    ZALETY KURSU:
    CIEKAWA DOBRZE PŁATNA CHOĆ BARDZO TRUDNA PRACA
    WYBRANE OPINIE KLIENTÓW:

     

    KURSANT, KTÓRY NA BAZIE NASZEGO KURSU OTRZYMAŁ DUŃSKĄ LICENCJĘ!!!
    "Witam, w zeszłym tygodniu otrzymałem duńska licencje na podstawie zaświadczenia które od was otrzymałem, na początku policja kręciła głowa ze musza sprawdzic itp...ale wszystko wyszło ok.
    Dziekuję bardzo

    Wysłane z iPhone'a"

     


    Wszystko przebiegło w bardzo miłej atmosferze. Pracuję teraz w Niemcach i nie sądziłam, że opiekowanie się staruszką jest tak wymagającym zajęciem! Pomogłam za to córce bo zarabiam 4 tys euro miesięcznie a wikt mam tutaj zapewniony. Fajne są te kursy językowe no i super, że zaświadczenie miałam przetłumaczone na język niemiecki.

     

    Paulina Więckowska

     

    NIE DAJ SIĘ OSZUKAĆ! PRZED ZAKUPEM SPRAWDŹ!

    1.DOKUMENTY REJESTRACYJNE, REFERENCJE - nasze SĄ W ZAKŁADCE "O NAS"

    2. PRZED ZAKUPEM W KONKURENCJI SPRAWDŹ:

    - WPIS DO EWIDENCJI DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ

    - WPIS DO REJESTRU INSTYTUCJI SZKOLENIOWYCH (PROWADZONY PRZEZ WOJEWÓDZKI URZĄD PRACY)

    - WPIS DO KURATORIUM

    3. NIE BEZ ZNACZENIA JEST CZAS DZIAŁALNOŚCI FIRMY SZKOLENIOWEJ NA RYNKU

    4. SPRAWDŹ KOMENTARZE!!!