tel: +48 [zasłonięte] 281 893
Gadu-Gadu: 10490 ![](http://status.gadu-gadu.pl/users/status.asp?id=10490&styl=1)
Skype: sklep_wypad ![Skype](https://mystatus.skype.com/smallicon/sklep_wypad)
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 11:00 - 19:00
sobota: 10:00 - 15:00
|
|
PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST
Liofilizowane danie Mountain House Kurczak w sosie fasolowym 120 g
OPIS PRODUKTU
Liofilizowane danie Mountain House Kurczak w sosie fasolowym 120 g
Kurczak z warzywami w sosie fasolowym z kluskami. Porcja pojedyncza 120 gram. Wartość kaloryczna 522 kcal.
Liofilizowane kluski w sosie fasolowym w kurczakiem i warzywami. Danie odpowiednie dla diety muzułmańskiej.
Instrukcja przygotowania:
Otwórz opakowanie rozdzierając w miejscu oznaczonym. Usuń i wyrzuć pochłaniacz tlenu (mała biała torebeczka). Ostrożnie nalej 250 ml wrzątku do opakowania. Dokładnie wymieszaj i zamknij strunowym zamknięciem. Odczekaj 8 – 9 minut. Wymieszaj ponownie, jeśli trzeba przypraw do smaku, podawaj z opakowania.
Skład: kluski w sosie fasolowym z kurczakiem i warzywami. Makaron jajeczny 60% (mąka pszenna, pasteryzowane całe jajka (5%), sól); liofilizowany kurczak i warzywa w sosie fasolowym (40%): kurczak (19%), wywar z kurczaka, cebula (19%), kawałki papryki (13%), kukurydza (13%), krojony zielony groszek (13%), olej roślinny, przecier z czarnej fasoli (5%) (fasola czarna (45%), woda, ocet spirytusowy, olej rzepakowy, cukier, sól), czosnek, maka kukurydziana, pieprz czarny, sól. Zawiera: gluten z pszenicy, jajka, soję.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Typowe wartości: |
Dla 100 gram suchego produktu |
Dla przygotowanej porcji |
Energia (kcal) |
1827 kJ 435 kcal |
2192 kJ 522 kcal |
Białko (g) |
23,3 g |
28,0 g |
Węglowodany (g) |
47,8 g |
57,3 g |
W tym cukry (g) |
4,7 g |
5,6 g |
Tłuszcz (g) |
15,6 g |
18,8 g |
W tym nasycone (g) |
1,37 g |
1,6 g |
Błonnik (g) |
5,1 g |
6,1 g |
Sód (mg) |
0,59 g |
0,71 g |
![](https://www.wypad.com.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_d44a351a0c9d829e3b2a00f342<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>680.jpg)
|