Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Kulinarny ogród + Jadłonomia + Zielona kuchnia

02-07-2015, 11:36
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 141 zł     
Użytkownik PIM_pl
numer aukcji: 5322028422
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 9   
Koniec: 02-07-2015 11:49:43

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2014
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 20

tel.  501 [zasłonięte] 370

Księgarnia stacjonarna:
519 [zasłonięte] 288

504 [zasłonięte] 187

p[zasłonięte]@tlen.pl

Informacji o wysyłce udzielamy w następstwie zapytania mailowego.

 
 

Książki wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy

ul. Jana Pawła II 20

pon-pt 10-19; sob 10-16.

tel. 519 [zasłonięte] 288

Przy odbiorze osobistym proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.

 
 

Wpłata na konto

Pobranie:  w przypadku przesyłki pobraniowej prosimy o mailową dyspozycję do wysyłki za pobraniem.

 
 

Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.

 
 

Kulinarny ogród
Kelley Jeanne
 Wydawnictwo: Buchmann
 ISBN: [zasłonięte]978-8381-918-9
 Tłumaczenie: Mamińska Anna Julia
 Format: 19.5x25.4cm
 Liczba stron: 224
 Oprawa: Twarda
 Wydanie: 1, 2014 r.
 Wyjątkowa książką kulinarna, pełna zachwycających fotografii i wspaniałych przepisów. Zainspiruje cię do gotowania potraw z użyciem warzyw, ziół oraz owoców, które możesz uprawiać sam w przydomowym ogródku lub choćby na parapecie czy po prostu nabyć na pobliskim targu. Nie musisz być zapalonym entuzjastą ogrodnictwa – to książka dla każdego miłośnika dobrej kuchni i zdrowego stylu życia! W książce znajdziesz oprócz przepisów praktyczne porady, jak uprawiać ogród, co i gdzie należy sadzić, a nawet dowiesz się wszystkiego na temat przydomowej hodowli kur.

 

Jadłonomia
Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Dymek Marta
 Wydawnictwo: Dwie Siostry

 ISBN: 978-83-[zasłonięte]-9618-4
 Format: 22.5x29.0cm
 Liczba stron: 288
 Oprawa: Twarda
 Wydanie: 1, 2014 r.

 Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

W „Kuchni roślinnej” znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

 

Zielona kuchnia 24/7
Ponad 100 szybkich, łatwych i niebanalnych przepisów na potrawy z zielonymi warzywami
Nadel Jessica
 Wydawnictwo: Illuminatio
 ISBN: 978-83-[zasłonięte]-4594-5
 Tłumaczenie: Łachmacka Karolina
 Format: 24.6x19.0cm
 Liczba stron: 176
 Oprawa: Miękka
 Wydanie: 1, 2015 r.
 Odkryj i pokochaj zieleninę!
Jeżeli próbujesz wprowadzić do swojej diety więcej zieleniny, lecz na widok sałaty uciekasz gdzie pieprz rośnie, książka „Zielona kuchnia 24/7” pomoże ci przemycić pyszne i zdrowe zielone warzywa do każdego posiłku w ciągu dnia – od śniadania po deser. Naleśniki ze szpinakiem? Chleb kukurydziany z jarmużem? A żebyś wiedział!
Oto zbiór ponad stu zachęcających, nowatorskich wegańskich przepisów, które za pomocą ponad 40 zielonych warzyw, dadzą ci „energetycznego kopa”. Wśród nich znajdują się klasyczne brokuły czy cukinia, niezwykle wartościowe dla zdrowia botwina czy brukselka, ale także rzadko spotykana zielenina, jak spirulina czy algi morskie. Wśród przepisów znajdziesz:
? Czekoladowe smoothie ? Samosy i burritos z groszkiem ? Frytki z polenty z pesto z pikantnym sosem aioli ? Ciasto z cytryny i pietruszki na bazie oliwy z oliwek ? Bolognese z makaronem z cukinii ? Tort czekoladowy z orzechami i awokado
Dzięki przepisom z „Zielonej kuchni 24/7” możesz jeść zdrowo i lekko, nie rezygnując przy tym ze słodyczy!

okładka