Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Kulinaria francuskie, praca zbiorowa [nowa]

04-03-2012, 19:16
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 51.40 zł     
Użytkownik book24
numer aukcji: 2104152772
Miejscowość Warszawa
Zostało sztuk: 4    Wyświetleń: 16   
Koniec: 07-03-2012 12:09:03
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Book24
Book24 - księgarnia internetowa serdecznie wita na swoich aukcjach w serwisie alle. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz zakupu.
O nas

Kupując u nas masz pewność co do jakości zakupionego towaru, oraz szybkiej przesyłki.
Do każdej transakcji podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby nasz klient był w 100% usatysfakcjonowany.

Każdą paczkę starannie pakujemy w tekturowe pudełko lub kopertę bąbelkową, tak aby w stanie nienaruszonym dotarła do odbiorcy.
Zwrot pieniędzy

Dane Kontaktowe

Po wylicytowaniu przedmiotu koniecznie wypełnij formularz dostawy, jeśli masz dodatkowe pytania napisz e-maila.

Book24 - księgarnia internetowa al.Solidarności 117 lok.406
00-140 Warszawa

e-mail: [zasłonięte]@book24.waw.pl
pon-pt: 9-18

Numer konta:
951[zasłonięte]200400[zasłonięte]70234[zasłonięte]730 (mBank)
501[zasłonięte]555811[zasłonięte]45200[zasłonięte]594 (Inteligo)


Zaufanie do Book24 Kurier UPS

Kulinaria francuskie
praca zbiorowa

Kulinaria francuskie
Dodatkowe informacje

  • ISBN:[zasłonięte]978-8312-984-7
  • liczba stron: 468
  • Okładka: miękka
  • Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
  • Wymiary: 220 x 260 mm
  • Rok wydania: 2008
  • Opis

    Otoczona Ardenami, Alpami i Pirenejami, ograniczona przez Atlantyk, Ren, Morze Śródziemne Francja jest tak bogata w wyrafinowane i proste, w pikantne i słodkie przysmaki zarówno w płynnej jak i w stałej postaci, że nasza obszerna książka nie zdoła ich wszystkich uwzględnić. Zamiast więc zajmować się każda kiełbaską, ciastem czy winem, skoncentrowaliśmy się na produktach, które do dziś sławią albo od dziś sławić będą esprit, wiedzę i umiejętności ich twórców, niezależnie od tego czy chodzi o produkty znane, czy też zapomniane. We wszystkich regionach kraju zaglądaliśmy przez ramię mistrzyniom i mistrzom kulinarnym, aby zobaczyć, zrozumieć i zapamiętać, od czego zależy prawdziwa jakość, i aby rozwikłać zagadkę smaku...

    [zasłonięte]@book24.waw.pl - Book24 - księgarnia internetowa