Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Kuchnia rosyjska - Łukasik Inna, Koroś Agnieszka

17-06-2014, 12:04
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 55 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 55 zł     
Użytkownik Piotr26047
numer aukcji: 4252294551
Miejscowość Tychy
Zostało sztuk: 2    Licytowało: 1    Wyświetleń: 20   
Koniec: 17-06-2014 12:04:52

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2012
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nowa strona 3
 
 
 
   

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24

tel.  501 [zasłonięte] 370

Księgarnia stacjonarna: 
519 [zasłonięte] 288

504 029 187

[zasłonięte]@tlen.pl
 
   

Książkę wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy

ul. Jana Pawła II 24

pon-pt 10-19; sob 10-16.

tel. 519 [zasłonięte] 288

Przy odbiorze osobistym proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.

 

 
    

Wpłata na konto:

 Alior Bank

21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709

 

 
   

Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.

 

Kuchnia rosyjska
Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji
Łukasik Inna, Koroś Agnieszka

 Wydawnictwo: Rea
 ISBN: [zasłonięte]978-8344-477-3
 Format: 21.5x27.5cm
 Liczba stron: 584
 Oprawa: Twarda z obwolutą
 Wydanie: 2012 r.

Opis:
 To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najbardziej urozmaiconych kuchni świata.
Wśród tradycyjnych potraw znajdziecie Państwo przepisy na : pielmienice ze śmietaną, bliny z kawiorem, boeuf Stroganow, kołduny, kulebiak faszerowany grzybami, śledziki z cebulą, łososia w bukiecie jarzyn, jesiotra w galarecie.


okładka