art192611Kuchnia przeciwrakowa. Ponad 160 przepisów kulinarnych - Richard Béliveau, Denis Gingras [KSIĄŻKA] Cuisiner avec les aliments contre le cancer
autor: Richard Beliveau, Denis Gingras
Opis W książce jej autorzy robią użytek z najnowych odkryć naukowych w dziedzinie dietetyki i badań nad nowotworami. Czytelnicy mają więc okazję poznać nowe produkty spożywcze zawierające fitochemiczne związki przeciwrakowe, otrzymują także nową wiedzę na temat znaczenia stanów zapalnych i otyłości w procesie rozwoju raka. Przepisy inspirowane rozmaitymi tradycjami kulinarnymi, często liczące juz tysiące lat, uwzględniają wiele produktów o uznanych właściwościach przeciwrakowych. Richard Béliveau, wybitny specjalista w dziedzinie onkologii, jest dyrektorem Laboratorium Medycyny Molekularnej Centrum Badań nad Rakiem Charles'a Bruneau w Montrealu, profesorem uczelni medycznych w Quebecu. Gingras Denis jest pracownikiem naukowym Laboratorium Medycyny Molekularnej, specjalizującym się w badaniach nad rakiem.
stan produktu: Produkt ORYGINALNY. Książka zupełnie nowa.
ilość nośników: [1xKSIĄŻKA] EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]17570 ISBN: [zasłonięte]978-8375-706-8
UWAGA! Kupujący kupując ten produkt jednocześnie upoważnia sprzedającego do zawarcia umowy na usługi pocztowe w imieniu i na rzecz kupującego. |