warunki:
- jeśli masz conajmniej 5 punktów w Allegro
- jeśli adres wysyłkowy jest taki sam jak adres z ustawień Allegro
- jeśli komentarze kupującego są tylko pozytywne
- jeśli wartość zamówienia (bez kosztów wysyłki) przekracza 20 zł
Kuchnia przeciwrakowa. Ponad 160 przepisów kulinarnych - Richard Béliveau, Denis Gingras [KSIĄŻKA]
Cuisiner avec les aliments contre le cancer
autor: Richard Beliveau
rok wydania: 2010
nośnik: KSIĄŻKA
okładka: miękka
ilość stron: 272
ISBN: [zasłonięte]978-8375-706-8
wymiary: 220 x 220 x 15
Opis
W książce jej autorzy robią użytek z najnowych odkryć naukowych w dziedzinie dietetyki i badań nad nowotworami. Czytelnicy mają więc okazję poznać nowe produkty spożywcze zawierające fitochemiczne związki przeciwrakowe, otrzymują także nową wiedzę na temat znaczenia stanów zapalnych i otyłości w procesie rozwoju raka. Przepisy inspirowane rozmaitymi tradycjami kulinarnymi, często liczące juz tysiące lat, uwzględniają wiele produktów o uznanych właściwościach przeciwrakowych. Richard Béliveau, wybitny specjalista w dziedzinie onkologii, jest dyrektorem Laboratorium Medycyny Molekularnej Centrum Badań nad Rakiem Charles'a Bruneau w Montrealu, profesorem uczelni medycznych w Quebecu. Gingras Denis jest pracownikiem naukowym Laboratorium Medycyny Molekularnej, specjalizującym się w badaniach nad rakiem.
stan produktu: Produkt ORYGINALNY. Książka zupełnie nowa.
Dane kontaktowe
email: [zasłonięte]@dvdmax.pl
tel.: +48 63 [zasłonięte] 85 | +48 63 [zasłonięte] 77
poniedziałek - piątek od 9:00 do 17:00
UWAGA!
Kupujący kupując ten produkt jednocześnie upoważnia sprzedającego do zawarcia umowy na usługi pocztowe w imieniu i na rzecz kupującego.
Przed zakupem sprawdź warunki na stronie "o mnie"!
|