Kuchnia polska
TRADYCYJNE DANIA
800 SPRAWDZONYCH PRZEPISÓW
OPRAWA TWARDA
STRON 448
WYMIARY 21cm x 29cm
Różnorodność polskich smaków zamknięta w jednym tomie. Proste dania chłopskie, wykwintne potrawy z arystokratycznych stołów i dania regionalne składają się na bogactwo rodzimego menu. Zasiądźmy zatem do suto zastawionego stołu, by rozkoszować się apetycznymi przystawkami, pożywnymi zupami, daniami z wszelakich mięs, ryb i warzyw, domowym chlebem i wędlinami. Pierś kaczki z żurawiną, pieczone udka z kurczaka z porami i piure ziemniaczano-marchwiowym, placki z gotowanego kurczaka i warzyw, chłodnik staropolski, rolada z łopatki, kiełbasa wiejska pieczona, a na deser kruchy placek cytrynowy i wyśmienite marmolady - z czerwonych porzeczek, gruszek czy czereśni - warto skosztować!
kupujesz wypełnij - formularz płacę
niezależnie od formy płatności
DANE DO PRZELEWU: P.P.H.U Najbar Mirosław ul.Batorego 24 43-100 Tychy ING BANK ŚLĄSKI 92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368