Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Kuchnia polska. Tradycja i nowoczesność

08-03-2012, 2:10
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 24.26 zł     
Użytkownik poltax
numer aukcji: 2114364991
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 5   
Koniec: 12-03-2012 09:20:52

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2002
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kuchnia polska. Tradycja i nowoczesność


Autor: Barbara Jakimowicz-Klein
Wydawca: Astrum
ISBN: 83-7277-167-7
Rok wydania: 2002
Ilość stron: 256
Oprawa: miękka
Format: 12,5 x 19
Wydanie: 1

Wysyłka w ciągu 24 godzin

EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]27716


Czy wiesz, co to jest barszcz z rurą?
Znasz smak gramatki czy tłuczeńców?
Chcesz zachwycić gości sałatką z kapusty pekińskiej i brzoskwiń albo faszerowaną papryką?

Bogactwo polskiej kuchni jest przeogromne! Niestety, dla wielu z nas tradycja to wigilijne uszka czy nieśmiertelny bigos, nowoczesność zaś kojarzy się ze spaghetti lub leczo. To bardzo błędne myślenie! Świadczy o tym właśnie oddawana w Państwa ręce doskonała "Kuchnia polska. Tradycja i nowoczesność" Barbary Jakimowicz-Klein.

Ta książka to istna skarbnica przepisów na dania z dawien dawna obecne na polskich stołach oraz receptur na potrawy dopiero zdobywające serca (czy jak kto woli - żołądki!) Polaków. Niezwykłość tej publikacji polega jednak nie na prezentowanych daniach, ale na... dosypywanych do nich ziołach! Właśnie te zioła dodają smaku i aromatu wszystkiemu, o czym traktuje ta książka, czynią ją nader oryginalną.

Słowem, macie Państwo przed sobą 252 strony na temat niespotykanych, niosących zdrowie (zioła!) rozkoszy podniebienia i w starym, i w całkowicie nowoczesnym stylu!



Kuchnia polska. Tradycja i nowoczesność