na wszelkie pytania odpowiadamy
mailowo
Wpłaty można dokonywać na konto :
Nr konta:
85 2490
[zasłonięte] 0
[zasłonięte]0050000
[zasłonięte] 590339
Koszt wysyłki podany jest w opisie każdej aukcji.
Podana cena za przesyłkę dotyczy zakupu 1 książki,jeśli kupujesz więcej niż 1 książkę
ZAPYTAJ O KOSZT PRZESYŁKIWysyłka Pocztą Polską zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na koncie.
Osoby bez pełnej aktywacji konta proszone są o potwierdzenie zakupu.
Wszelkie informacje niezbędne do zakończenia transakcji dostaną Państwo w automatycznej wiadomości z allegro po wygranej aukcji.
Szczegółowy regulamin znajduje się na stronie "O mnie".
Udział w naszych aukcjach oznacza jego akceptację.
Na wpłatę czekamy 7 dni-termin ten może ulec wydłużeniu po wcześniejszym uzgodnieniu
Kuchnia polska regionalna
Dla odkrywców niepospolitych smaków.
Jak pożenić w jednym rondlu kuchnię ogólnopolską i regionalną? Czy babkę
ziemniaczaną można zjeść na słodko? Co wyjdzie z połączenia maku i
kaszy? Czym są hałuszki? I, u diaska, co zrobić z gotowaną sałatą, która
nieszczęśliwie trafiła do garnka?
Polska kuchnia regionalna jest wznowieniem bestselleru, który rozszedł
się liczbie pół miliona egzemplarzy. Prezentowana edycja jest jeszcze
ciekawsza. Gromadzi grubo ponad tysiąc pieczołowicie dobranych,
różnorodnych i przede wszystkim sprawdzonych przepisów, którymi
podzieliły się gospodynie z całego kraju. Książka zdradza specyfikę nie
tylko lokalnych specjałów. Wzbogacają ją zabawne ilustracje Natalii
Kulki, które przynoszą nowe inspiracje i pomysły. Na końcu znajduje się
poręczny przelicznik miar i wag. A to wszystko w jednym tomie!
wydawnictwo:
STOPKA
Oprawa: Twarda
Format: 14.5x20.5cm
Ilość stron: 528
Rok wydania: 2011