Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Kuchnia polska regionalna

28-01-2012, 8:31
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 47.90 zł     
Użytkownik madom_pl
numer aukcji: 2027115980
Miejscowość Kraków
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 7   
Koniec: 28-01-2012 22:23:38

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Rok wydania (xxxx): 2011
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha



na wszelkie pytania odpowiadamy
 mailowo
Wpłaty można dokonywać na konto :


AliorBank.gif

Nr konta:
85 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 590339

Koszt wysyłki podany jest w opisie każdej aukcji.

Podana cena za przesyłkę dotyczy zakupu 1 książki,jeśli kupujesz więcej niż 1 książkę  ZAPYTAJ O KOSZT PRZESYŁKI


Wysyłka Pocztą Polską zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na koncie.
12pocztalogoia6.jpg
Osoby bez pełnej aktywacji konta proszone są o potwierdzenie zakupu.

Wszelkie informacje niezbędne do zakończenia transakcji dostaną Państwo w automatycznej wiadomości z allegro po wygranej aukcji.

Szczegółowy regulamin znajduje się na stronie "O mnie".
Udział w naszych aukcjach oznacza jego akceptację.

Na wpłatę czekamy 7 dni-termin ten może ulec wydłużeniu po wcześniejszym uzgodnieniu





Kuchnia polska regionalna


Dla odkrywców niepospolitych smaków.
Jak pożenić w jednym rondlu kuchnię ogólnopolską i regionalną? Czy babkę ziemniaczaną można zjeść na słodko? Co wyjdzie z połączenia maku i kaszy? Czym są hałuszki? I, u diaska, co zrobić z gotowaną sałatą, która nieszczęśliwie trafiła do garnka?

Polska kuchnia regionalna jest wznowieniem bestselleru, który rozszedł się liczbie pół miliona egzemplarzy. Prezentowana edycja jest jeszcze ciekawsza. Gromadzi grubo ponad tysiąc pieczołowicie dobranych, różnorodnych i przede wszystkim sprawdzonych przepisów, którymi podzieliły się gospodynie z całego kraju. Książka zdradza specyfikę nie tylko lokalnych specjałów. Wzbogacają ją zabawne ilustracje Natalii Kulki, które przynoszą nowe inspiracje i pomysły. Na końcu znajduje się poręczny przelicznik miar i wag. A to wszystko w jednym tomie!

wydawnictwo:

STOPKA

Oprawa: Twarda
Format: 14.5x20.5cm
Ilość stron: 528
Rok wydania: 2011

Kuchnia polska regionalna