Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

KUCHNIA POLSKA BEZ PSZENICY Szloser William Davis

25-04-2015, 15:20
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 29.50 zł     
Użytkownik fkserwis1
numer aukcji: 5270109169
Miejscowość ŁÓDŹ
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 4   
Koniec: 25-04-2015 15:21:33

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2014
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Księgarnia Wysyłkowa Podrecznikowo


ul. Łąkowa 3/5
90-562 Łódź


e-mail: [zasłonięte]@book.com.pl

tel.: (42)[zasłonięte]639-51

Sposoby wysyłki

Odbiór osobisty

ul. Łąkowa 3/5

pn - pt: 8:00 - 15:00

  • przelew:  0zł
  • płatność przy odbiorze:  0zł

Inne punkty odbioru na stronie O nas


  • przelew:  8zł                           
  • pobranie:  12zł

  • przelew:  14zł
  • pobranie:  18zł

  • przelew:  7,5zł

Płatności

Wpłaty można dokonywać na nasze konto bankowe



27 1020 [zasłonięte] 3[zasłonięte]3520002 [zasłonięte] 021262

Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o.

ul. Łąkowa 3/5

90-562 Łódź


lub


Opis przedmiotu

Tytuł: Kuchnia polska bez pszenicy
Ponad 300 sprawdzonych domowych przepisów

CENA KATALOGOWA

39,90

NASZA CENA

29,50

-26%

Autor: Marta Szloser
Wydawca: Bukowy Las
Liczba stron: 368
Rok wydania: 2014
Oprawa: Miękka
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]44811
Waga: 0,56 kg
Stan: Nowa

Wartościowych publikacji adresowanych do celiaków i osób na diecie bezglutenowej jest w polskich księgarniach niewiele. Najczęściej ich autorzy skupiają się wyłącznie na bezglutenowości i wykorzystują składniki, które nie powinny mieć wstępu do naszych kuchni (np. produkty zawierające syrop glukozowo-fruktozowy albo tłuszcze trans). Autorki Kuchni polskiej bez pszenicy proponują coś zupełnie innego. W części wstępnej, dotyczącej dostępnych w Polsce produktów, radzą, na co zwracać uwagę podczas zakupów i jak wybierać składniki najlepszej jakości, podając konkretne przykłady i nazwy produktów. Gwarantują, że dzięki ich przepisom bezglutenowe gotowanie i pieczenie stanie się nie tylko zdrowe, ale łatwe i przyjemne.
W książce znalazły się przepisy na domowe posiłki od rana do wieczora: chleby i bułki, słodkie i słone śniadania (m.in. pasty i pasztety, gofry, omlety i racuszki), pożywne zupy, dania obiadowe (także wegetariańskie kaszowo-warzywne, pierogi, kotleciki, pyzy, makarony, tarty i pizze) oraz sałatki i przekąski. Oczywiście nie mogło zabraknąć słodkości! Lekkie desery oraz wspaniałe torty, szybkie ciasta i muffinki, ciasteczka i batoniki, z owocami, płatkami, orzechami, czekoladą… I mniej typowe – z burakami albo fasolą. A do tego najważniejsze podstawowe receptury, np. na ciasta naleśnikowe, biszkopty, mleka roślinne, sosy, domowe słodziki czy jogurt. Wszystko bez glutenu, bez cukru i bez szkodliwych E-dodatków!
Książka, inspirowana bardzo popularnymi w Polsce publikacjami światowego promotora diety bezglutenowej doktora Williama Davisa, jest ich rodzimą kontynuacją, dostosowaną do polskiej diety i tradycji kulinarnej.

Pozostałe aukcje