Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

KUCHNIA JAPOŃSKA - Kimiko Barber (KSIĄŻKA)

22-06-2014, 1:13
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 44.57 zł     
Użytkownik dvdmaxpl
numer aukcji: 4267004971
Miejscowość KONIN
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 5   
Koniec: 22-06-2014 01:15:18

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

strona o mnieinne aukcjedodaj do ulubionych sprzedawców
art262070
Kuchnia japońska - Kimiko Barber [KSIĄŻKA]
KSIĄŻKA
seria:
produktnalezydoseriiKYLECATHIKYLE CATHI
autor:
Kimiko Barber
rok wydania:
2009
Opis

Książka nagrodzona przez międzynarodowe stowarzyszenie kucharzy (international association of culinary professionals').Kuchnia Japońska to fascynująca i zachwycająca wizualnie próba wniknięcia w świat japońskiej sztuki kulinarnej. Kimiko berber prezentuje w niej 100 składników i 200 przepisów. Opowiada również o historii kuchni japońskiej, jej smakach, zastosowaniu rozmaitych produktów i ich właściwościach zdrowotnych. Obala mit, że gotowanie po japońsku jest trudne. Książka stanowi zbiór zarówno klasycznych przepisów, na przykład na teriyaki z kurczaka i zupę miso, jak i nowoczesnych receptur - na sushi z mięsem krabów, chili i limonką czy pucharki z ogórków z majonezem wasabi. To kompendium wiedzy na temat kuchni japońskiej.Z Tej wyjątkowej, pięknie ilustrowanej książki dowiemy się wszystkiego, co chcielibyśmy wiedzieć o japońskiej żywności. Poznamy jej historię, właściwości zdrowotne oraz zastosowania kulinarne. "daily telegraph"kuchnia japońska to niesamowita książka. Zawiera wiele przepisów, a przyrządzone według nich dania smakują wspaniale. Można tu znaleźć również sugestie, które składniki potraw warto ze sobą łączyć. Proponowane zestawienia produktów oraz receptury są w 100% godne zaufania. "amazon review"wspaniałe fotografie, doskonały styl oraz wyjątkowe przepisy szybko uczynią z tej książki klasykę gatunku. "olive"książka stanowi wprowadzenie w świat japońskiej kuchni, z jej historią i opisem właściwości zdrowotnych poszczególnych produktów. Zawiera informacje na temat dostępności składników oraz wiele łatwych do przygotowania przepisów. "observatory food monthly"

dział:
KSIĄŻKA
ilość nośników:
[1xKSIĄŻKA]
okładka:
Oprawa miękka - broszurowa
wymiary:
200 x 260
ilość stron:
240
EAN:
978[zasłonięte][zasłonięte]45175
Przed zakupem sprawdź warunki na stronie "o mnie"!
UWAGA! Kupujący kupując ten produkt jednocześnie upoważnia sprzedającego do zawarcia umowy na usługi pocztowe w imieniu i na rzecz kupującego.