| KUCHNIA JAPOŃSKA CHARLOTTE ANDERSON
Rok wydania: 2010 Wydawnictwo: OLESIEJUK SP. Z O.O. Kategorie: poradniki, kulinaria Oprawa: broszurowa Str. 192
Czas wyruszyć w niezwykłą podróż w poszukiwaniu niepowtarzalnych japońskich smaków i aromatów. Od miski ciepłej zupy miso, przez sushi, makarony aż do klasycznych dań, jak tempura, teppanyaki czy kurczak teriyaki – tak książka będzie w naszej wędrówce najlepszym przewodnikiem. „Kuchnia japońska” zawiera receptury na różne okazje i o różnym stopniu trudności. Obejmuje japońskie potrawy i techniki kulinarne, ale również nowe rozwiązania i współczesne podejście do tradycyjnych przepisów. W książce znajdziemy opisy technik kulinarnych, fotografie poszczególnych etapów przyrządzania posiłków, a także urocze fotografie gotowych dań ukazujących piękno japońskiej kuchni. fk
Dodatkowe informacje
![](http://www.vitruvianart.pl/allegro/images/logo_duze.png) | Centrum Taniej Książki & CD KRUK (d. w Hali Koszyki) ul. Świętokrzyska 31/33A 00-049 Warszawa Sklep Spożywczy Miód Malina w piwnicy
email: [zasłonięte]@onet.pl lub przez opcję "zadaj pytanie sprzedającemu" tel.: 0 22 [zasłonięte] 89 NIP: 521[zasłonięte]053-46
Godziny otwarcia: poniedziałek - piątek / 10-11, 14-18:30
|
UWAGA ! Decydując się na zakup - proszę o zapoznanie się z informacjami na stronie O mnie oraz Regulaminem. Życzymy miłej licytacji na naszych aukcjach oraz zadowolenia z zakupionego towaru! Zespół Firmy Księgarskiej KRUK | |