| KUCHNIA AZJATYCKA
ADAM BANASZKIEWICZ (tłum.)
Podstawą kuchni Wschodu jest różnorodność. Idąc na kolację do indonezyjskiej, chińskiej, japońskiej czy wietnamskiej restauracji, powinniśmy spodziewać się wyjątkowego wyboru dań. Choć na pierwszy rzut oka mogą wydawać się skomplikowane – w niecodzienny sposób łączą bowiem obce dla nas, niezwykłe smaki – bez problemu można je też przygotować samodzielnie w domu. Składniki, nawet te najbardziej egzotyczne, są dziś u nas powszechnie dostępne w supermarketach, co pozwala szybko przygotować orientalne przyprawy Zbiór ponad 100 przepisów pomoże przygotować zarówno wykwintny pięciodniowy obiad, jak zwykły, codzienny posiłek. Możliwość wyboru spośród azjatyckich sałatek, zup, dań głównych, przystawek i pysznych deserów, z pewnością każdego zadziwi i zainspiruje. Dajcie się więc oczarować i zaskoczyć ponad stu przepisom przedstawionym w tej książce!
fk zc
Wydawnictwo : Olesiejuk Sp. z o.o Liczba stron : 256 Format : 235 x 305 Rok wydania : 2009
Dodatkowe informacje
| Centrum Taniej Książki & CD KRUK (d. w Hali Koszyki) ul. Świętokrzyska 31/33A 00-941 Warszawa
email: [zasłonięte]@onet.pl lub przez opcję "zadaj pytanie sprzedającemu" tel.: 0 22 [zasłonięte] 89, 603 [zasłonięte] 240, 603 [zasłonięte] 695 NIP: 521[zasłonięte]053-46
gg:12[zasłonięte]849
Godziny otwarcia: poniedziałek - piątek / 10-20 sobota / 11-15
|
UWAGA ! Decydując się na zakup - proszę o zapoznanie się z informacjami na stronie O mnie oraz Regulaminem. Życzymy miłej licytacji na naszych aukcjach oraz zadowolenia z zakupionego towaru! Zespół Firmy Księgarskiej KRUK | |