WITAM SERDECZNIE
KIEDYŚ BYŁEM e-bukinista TERAZ JESTEM ebukinista
UDZIAŁ W AUKCJI TO AKCEPTACJA WARUNKÓW PRZEDSTAWIONYCH NA STRONIE ,,O MNIE,,STAN 10/10. MA PANI/ PAN PYTANIE PROSZĘ DZWONIĆ 600 [zasłonięte] 804
LUB NAPISAĆ.
ZANIM NAPISZECIE PAŃSTWO DO MNIE ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA MOJEJ STRONY - ,, O MNIE ,,
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ UDANEJ LICYTACJI.
DO MOMENTU POWSTANIA ANTYKWARIATU STACJONARNEGO KSIĄŻKI TYLKO WYSYŁAMY !!!
KUCHNIA AJURWEDYJSKA WEDŁUG CZTERECH PÓR ROKU
Wydawnictwo: PURANARok wydania: 2012Format: 20 x 27 cmLiczba stron: 144
Oprawa: twarda
Gotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół.Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne.Kuchnia ajurwedyjska to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska. Również europejskie artykuły spożywcze, rosnące u nas zioła, warzywa i owoce, można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy. 90 przepisów wegetariańskich, zawartych w tej książce, jest tego dowodem. Potrawy odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku. Książka zawiera wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej oraz zalecenia żywieniowe i wykaz artykułów spożywczych wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych.„Ta książka kucharska jest w wielu miejscach tak niezwykła, zawiera tak dobre przepisy i jest tak pięknie wydana, że zasługuje na najwyższe uznanie. Godna polecenia ciekawym świata kucharzom, poszukującym przepisów na pyszne potrawy wegetariańskie”.„Wszystkie potrawy są łatwe do wykonania, niezwykle smaczne, tanie, a podstawowe składniki można nabyć bez problemu w sklepie tuż za rogiem. Nie tylko dla zwolenników ajurwedy – naprawdę dobra książka kucharska!” Vital