Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku

04-06-2014, 11:51
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 44.90 zł     
Użytkownik KSIEGARNIAFENIKS
numer aukcji: 4213142482
Miejscowość Głogów
Wyświetleń: 2   
Koniec: 04-06-2014 11:29:13

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2011
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku

Autor/autorzy:

  • Markus Durst
  • Doris Iding
  • Johanna Wafler
  • Oprawa: Twarda
    Format: 19.5x27.0cm
    Ilość stron: 144
    Wydanie: 2
    Rok wydania: 2011
    ISBN: [zasłonięte]978-83170-40-3
    EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]01704
    Gotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół.
    Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne.
    Kuchnia ajurwedyjska to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska. Również europejskie artykuły spożywcze, rosnące u nas zioła, warzywa i owoce, można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy. 90 przepisów wegetariańskich, zawartych w tej książce, jest tego dowodem. Potrawy odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku.
    Książka zawiera wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej oraz zalecenia żywieniowe i wykaz artykułów spożywczych wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych.