KUCHNIA ŻYDOWSKA BALBINY PRZEPIÓRKO
-
AUTOR: PIOTR BIKONT
-
STRONY: 288, FORMAT: 19X22,5 CM
-
ISBN:[zasłonięte]978-8310-384-7
-
ROK WYDANIA: 2011
-
WYDAWNICTWO: REBIS
-
OPRAWA: TWARDA W OBWOLUCIE
OPIS
Napisana przez Piotr Bikonta książka poświęcona kuchni Żydów polskich.
Piotr Bikont, reżyser, dziennikarz i krytyk kulinarny, kreśli w tej niezwykłej, bogato ilustrowanej książce wizję kuchni żydowskiej, dostosowanej do wymogów i gustów współczesnego odbiorcy. Oprócz przepisów na cenione przez smakoszy na całym świecie potrawy, czytelnik znajdzie tutaj także wiele cennych informacji na temat kultury i historii Żydów. Atutem książki jest jej wyjątkowa szata graficzna, dzięki której będzie ona wspaniałym prezentem zarówno dla wszystkich miłośników wybornej kuchni, jak i kolekcjonerów pięknych książek.
Piotr Bikont wraz z Robertem Makłowiczem pisał dla takich czasopism, jak "Wprost" i "Newsweek". Jest także współautorem znanych i popularnych książek, m.in. Dialogów języka z podniebieniem, Listów pieczętowanych sosem i Stołu z niepowyłamywanymi nogami.. Przewodniczący Kapituły Dobrego Smaku.
W WARSZAWIE MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY |
Kontakt
FIRMA HANDLOWA PRZYSTANEK MOKOTÓW
Zbigniew Motelewski
ul. Puławska 50 m 58
02-559 Warszawa
tel. 507 [zasłonięte] 730
e-mail: [zasłonięte]@poczta.onet.pl
Wysyłka
Regulamin aukcji
-
Nie odwołuję aukcji, nie chcesz kupić, nie licytuj
- Towar wysyłam po wpłacie na konto
-
Wysyłam na Twój adres z Allegro w ciągu 1-3 dni roboczych
-
W przypadku innego adresu proszę o informację przed wysłaniem przelewu
-
Komentarz kupującemu wystawiam jako drugi. |
|