Przedmiot aukcji:
KUCHNIA ŻYDOWSKA BALBINY PRZEPIÓRKO TW
Piotr Bikont, reżyser, dziennikarz i krytyk kulinarny, kreśli w tej niezwykłej, bogato ilustrowanej książce wizję kuchni żydowskiej, dostosowanej do wymogów i gustów współczesnego odbiorcy. Oprócz przepisów na cenione przez smakoszy na całym świecie potrawy, czytelnik znajdzie tutaj także wiele cennych informacji na temat kultury i historii Żydów. Atutem książki jest jej wyjątkowa szata graficzna, dzięki której będzie ona wspaniałym prezentem zarówno dla wszystkich miłośników wybornej kuchni, jak i kolekcjonerów pięknych książek. Piotr Bikont wraz z Robertem Makłowiczem pisał dla takich czasopism, jak „Wprost” i „Newsweek”. Jest także współautorem znanych i popularnych książek, m.in. Dialogów języka z podniebieniem, Listów pieczętowanych sosem i Stołu z niepowyłamywanymi nogami.. Przewodniczący Kapituły Dobrego Smaku.
Autorzy: | PIOTR BIKONT |
Format: | 19 x 22,5 cm |
Ilość stron: | 288 |
ISBN: | [zasłonięte]978-8310-384-7 |
Oprawa: | twarda |
Rok wydania: | 2011 |
Wszystkie sprzedawane książki są NOWE prosto z hurtowni.
Po wygraniu aukcji wypełnij koniecznie "formularz opcji dostawy" do którego link otrzymasz w mailu od allegro o wygraniu aukcji lub na stronie po zakupie przez "Kup teraz" wybierz przycisk Płacę. Przyśpieszy to realizacje Twojego zamówienia. Brak jego wypełnienia może wydłużyć czas realizacji i wysyłki towaru.
Czas otrzymania przesyłki = czas realizacji/kompletacji zamówienia + czas dostawy
Szczegółowe informacje i regulamin na stronie"O MNIE".
!!! Oszczędzaj na kosztach wysyłki !!!
Koszt wysyłki kilku książek jest niewiele droższy od wysyłki jednej!
Kup więcej książek za wysyłkę zapłać tylko raz.
Szczegółowy cennik dostaw w zakładce "Dostawa i płatność".