Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Kuchenka Mastercook KGE 3416 B PLUS

13-06-2012, 4:07
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 620 zł     
Użytkownik lepper_42
numer aukcji: 2344879276
Miejscowość Chmielnik Rzeszowski
Wyświetleń: 151   
Koniec: 28-05-2012 22:21:47
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Witam

 

 

Sprzedam kuchenkę Mastercook

 

Kuchenka mało używana!!!

Praktycznie zero śladów użytkowania!!!

 

Tel. 663-[zasłonięte]-064

 

 

 

Kuchnia gazowo-elektryczna 6-funkcyjna, o szerokości 50 cm, pojemności 54 l, elektronicznym sterowaniem, z grillem i termoobiegiem, w klasie energetycznej A.

 

Linia Plus
Kolor Biały
Kolor płyty Biały
Rodzaj piekarnika Elektryczny
Fizyczne
Front Tradycyjny
Pokrywa Metalowa
Wysokość [cm] 85
Szerokość [cm] 50
Głębokość [cm] 60
Funkcje
Programowanie Programator elektroniczny
Termoregulator [st. C] Max 250
Sterowanie Sterowanie elektroniczne
Zapalarka gazu W pokrętle
Płyta
Ilość pól grzejnych 4
Pole 1
  • Palnik gazowy
  • Moc [W]: 1100
Pole 2
  • Palnik gazowy
  • Moc [W]: 2000
Pole 3
  • Palnik gazowy
  • Moc [W]: 2000
Pole 4
  • Palnik gazowy
  • Moc [W]: 3100

Ruszt
  • Pojedynczy
  • Emaliowany
Piekarnik
Grill tak
Wymuszony obieg powietrza tak
Ilość funkcji 6
Rodzaje funkcji
  • Grill duży
    Grill o dużej powierzchni może być wykorzystany do opiekania większej ilości kiełbasek lub steków zajmujących powierzchnię całego rusztu.
  • Ogrzewanie dolne
    Ten sposób ogrzewania nadaje się zwłaszcza do podpiekania bądź dopiekania spodów ciast. Można go również wykorzystać do odgrzewania wilgotnych ciast (z masą na górze) lub od pizzy.
  • Ogrzewanie górne
    Ten sposób ogrzewania jest szczególnie przydatny do przyrumieniania górnej części ciast. Może być również wykorzystany do zapiekania polewy na już upieczonym cieście.
  • Ogrzewanie górne i dolne
    Pieczenie z wykorzystaniem górnej i dolnej grzałki to tradycyjny sposób nagrzewu pozwalający na pieczenie według większości przepisów kulinarnych.
  • Turbogrill
    Grill z nawiewem powietrza opieka ze wspaniałymi efektami duże sztuki pieczeni, np. gęś czy kaczkę. Mięso jest wewnątrz upieczone i soczyste, a na wierzchu pokryte smakowitą, chrupiącą skórką. Grillowanie przy włączonym wentylatorze jest krótsze i równomierne ze względu na szybszy ruch gorącego powietrza.
  • Wentylator + grzejnik górny + grzejnik dolny
    Ten sposób ogrzewania polega na rozprowadzeniu przez wentylator ciepła wytworzonego przez górną i dolną grzałkę, aby można było piec zarówno na jednym poziomie, jak i na dwóch jednocześnie. Jest to inaczej konwencjonalny sposób pieczenia z użyciem wentylatora. Nadaje się szczególnie do potraw wymagających równomiernego pieczenia, np. biszkoptów.
Rożen obrotowy nie
Termosonda nie
Moc
Przyłączeniowa [kW] 2
Grilla [kW] 2
Klasa energetyczna A
Techniczne
Zabezpieczenie przeciwwypływowe nie
Pojemność piekarnika [l] 54
Chłodzenie obudowy nie
Ilość szyb w drzwiach 2
Czyszczenie piekarnika Emalia łatwoczyszcząca
Prowadnice Wytłaczane
Oświetlenie wnętrza Tak