Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

KUCHENKA ELEKTRYCZNA STAN BDB, MASTERCOOK

31-01-2012, 1:53
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 849 zł     
Użytkownik fiolkawk1
numer aukcji: 2075808454
Miejscowość Wejherowo
Wyświetleń: 185   
Koniec: 30-01-2012 20:31:25
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

KUCHENKA ELEKTRYCZNA MASTERCOOK, UŻYWANA 1 ROK, STAN BARDZO DOBRY, SIŁA, MODEL KC 2459 X DYN, GWARANCJA Kuchnia MASTERCOOK KC2459XDynamic Kolor:Inox Szerokość [cm]:50 Wysokość [cm]:85 Głębokość [cm]:60 Typ urządzenia:Wolnostojące Klasa energetyczna:A Rodzaj płyty:Elektryczna Typ płyty:Ceramiczna Rodzaj piekarnika:Elektryczny Typ piekarnika:Tradycyjny Kuchnia elektryczna z płytą ceramiczną, 8-funkcyjna, o szerokości 50 cm, pojemności 55 l, z grillem i wymuszonym obiegiem powietrza, w klasie energetycznej A.Linia Dynamic Kolor Inox Rodzaj piekarnika Elektryczny Fizyczne Front Tradycyjny Wysokość [cm] 85 Szerokość [cm] 50 Głębokość [cm] 60 Funkcje Programowanie Programator elektroniczny Termoregulator [st. C] Od 50 do 250 Sterowanie Sterowanie elektroniczne Wskaźnik opadania ciepła Tak Płyta Rodzaj płyty Ceramiczna Ilość pól grzejnych 4 Pole 1 Moc [W]: 1200 Średnica [mm]: 145 Pole 2 Moc [W]: 1200 Średnica [mm]: 145 Pole 3 Moc [W]: 1700 Średnica [mm]: 180 Pole 4 Moc [W]: 1700 Średnica [mm]: 180 Pole 5 Nie dotyczy Piekarnik Grill tak Wymuszony obieg powietrza tak Ilość funkcji 8 Rodzaje funkcji Grill elektryczny Funkcja przeznaczona do przyrządzania na ruszcie np. steków, kiełbasek, szaszłyków. Umieszczona w górnej części piekarnika grzałka umożliwia opiekanie. Zwiększenie chrupkości potraw można uzyskać podczas opiekania przy lekko uchylonych drzwiach. Grzejnik dolny + wentylator Funkcja ta polega na równoczesnym opiekaniu z wykorzystaniem nawiewu i ogrzewania dolnego. Funkcja nadaje się przede wszystkim do pieczenia cienkich ciast i pasteryzacji owoców i warzyw. Ogrzewanie dolne Ten sposób ogrzewania nadaje się zwłaszcza do podpiekania bądź dopiekania spodów ciast. Można go również wykorzystać do odgrzewania wilgotnych ciast (z masą na górze) lub od pizzy. Ogrzewanie górne Ten sposób ogrzewania jest szczególnie przydatny do przyrumieniania górnej części ciast. Może być również wykorzystany do zapiekania polewy na już upieczonym cieście. Ogrzewanie górne i dolne Pieczenie z wykorzystaniem górnej i dolnej grzałki to tradycyjny sposób nagrzewu pozwalający na pieczenie według większości przepisów kulinarnych. Rozmrażanie Pozwala błyskawicznie rozmrozić dania i produkty. Pracuje wówczas tylko wentylator (bez ogrzewania), który łagodnie rozmraża delikatne artykuły spożywcze. Turbogrill Grill z nawiewem powietrza opieka ze wspaniałymi efektami duże sztuki pieczeni, np. gęś czy kaczkę. Mięso jest wewnątrz upieczone i soczyste, a na wierzchu pokryte smakowitą, chrupiącą skórką. Grillowanie przy włączonym wentylatorze jest krótsze i równomierne ze względu na szybszy ruch gorącego powietrza. Wentylator + grzejnik górny + grzejnik dolny Ten sposób ogrzewania polega na rozprowadzeniu przez wentylator ciepła wytworzonego przez górną i dolną grzałkę, aby można było piec zarówno na jednym poziomie, jak i na dwóch jednocześnie. Jest to inaczej konwencjonalny sposób pieczenia z użyciem wentylatora. Nadaje się szczególnie do potraw wymagających równomiernego pieczenia, np. biszkoptów. Rożen obrotowy nie Termosonda nie Moc Przyłączeniowa [kW] 8.1 Grilla [kW] 2 Klasa energetyczna A Techniczne Pojemność piekarnika [l] 55 Czyszczenie piekarnika Emalia łatwoczyszcząca Oświetlenie wnętrza Tak Konstrukcja Szuflada na naczynia Regulowane nóżki Wyjmowane drzwi Zastosowane technologie Emalia easy to clean Wnętrza piekarnika pokryte jest emalią ułatwiającą czyszczenie dzięki gładkim powierzchniom. Nie powoduje to przylegania resztek potraw do ścianek oraz gwarantuje lepsze zabezpieczenie antykorozyjne.