Regulamin aukcji: |
1) Przy wyborze przedpłaty na konto proszę o wpłatę kwoty zakupu wraz z wybranymi kosztami przesyłki na nasze konto bankowe.
2) Przy wyborze płatności przy odbiorze proszę o informację e-mailową o rodzaju przesyłki pobraniowej. |
Przesyłka:
|
Pocztowa lub kurierska
Przy zakupie kliku przedmiotów proszę o kontakt w celu ustalenia kosztów przesyłki!
Nie odpowiadamy za opóźnienia przewoźnika.
Przygotowanie towaru do wysyłki trwa od 1 do 2 dni roboczych, sporadycznie może się wydłużyć do 5 dni roboczych. Wysyłka zabezpieczona w kopercie ochronnej.
|
|
Opis oferowanego przedmiotu: |
Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości Zasadnicza Szkoła Zawodowa Należy do serii:
KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Autor/autorzy:
Hanna Górska-Warsewicz
WSiP Oprawa: Miękka Format: 16.5x23.5cm Ilość stron: 268 Wydanie: 3 Rok wydania: 2010 ISBN:[zasłonięte]978-83-09405-7 EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]20940 Numer MEN: 09/2005
Opis
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.
Numer dopuszczenia: 09/2005.
Zdjęcie przedstawia oferowany produkt. Uwaga!
Towary oferowane na naszych aukcjach posiadamy w stałej sprzedaży, jednakże może wystąpić ich chwilowy brak, co może wydłużyć realizację zamówienia. W celu upewnienia się, że oferowana na aukcji pozycja jest dostępna od ręki i możliwa jest jej szybka wysyłka prosimy kontakt.
|
|